STRAHOTA NA VIDIKOVCU: Narkoman iskasapio nožem rođenu majku, pa pobegao! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

POTERA ZA KRVNIKOM!

STRAHOTA NA VIDIKOVCU: Narkoman iskasapio nožem rođenu majku, pa pobegao! (FOTO)

Milan S. (36) osumnjičen da je usmrtio Zlaticu S. (67). Zločin otkriven dva dana kasnije, kada se posvađao sa suprugom i priznao šta je uradio

Objavljeno:

Beograđanin Milan S. (36) osumnjičen je da je ubio svoju 67-godišnju majku Zlaticu S. u njenom stanu na Vidikovačkom vencu broj 108.

Prema prvim informacijama, zločin je otkriven dva dana nakon što je Milan napao majku i izbo je nožem, kada je sinoć tokom svađe sa suprugom priznao šta je učinio. Zaprepašćena žena je o tome odmah obavestila policiju, a ubica je posle priznanja pobegao ka Ibarskoj magistrali. Za njim su jake policijske snage pokrenule potragu i Milan do zaključenja ovog broja nije bio lociran ni uhapšen.

PRVA PRIMENA NOVOG ZAKONA Tukao ženu, sud ga udaljio iz kuće na MESEC DANA!

foto: Damir Dervišagić

U lokvi krvi

- U stanu na Vidikovcu zatečeno je beživotno telo starije ženske osobe. Telo je pronađeno posle 19 časova. Policija radi na rasvetljavanju slučaja - kratko su sinoć saopštili iz MUP.

Kako Kurir nezvanično saznaje, stan na trećem spratu je bio otključan kada je policija po prijavi došla na lice mesta, a nesrećna žena je ležala na podu u lokvi krvi, licem okrenutim nadole. Ovaj jezivi zločin šokirao je komšije stradale Zlatice, koji su za naš list kazali da je Milan bio narkoman i da je bio dosta problematičan.

- Za njega svi znaju da se duže vreme drogirao, ne znam da li to još uvek radi. Bio je veoma nezgodan i agresivan prema majci, s kojom je doskoro i živeo u stanu u kom ju je ubio. Često se svađao s njom i tukao je. Jadna žena, šta je doživela... - rekla nam je komšinica.

Stanari zabrinuti

Ona je dodala da, inače, u njihovom kraju imaju dosta problema s narkomanima i da su stanari zbog toga veoma zabrinuti.

- Ne smem dete uveče da pustim da se igra ispred zgrade, plašim se... Ne osećamo se sigurno jer je veliki broj narkomana i dilera - rekla je ona.

Milan S. Zlatica S. sin majka narkoman ubio majku Vidikovac.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.