JEDVA IH OTKRILI SKENEROM! Na Batrovcima migrante našli među auto-delovima! (FOTO)
Foto: CARINA INFO

UHVAĆENI!

JEDVA IH OTKRILI SKENEROM! Na Batrovcima migrante našli među auto-delovima! (FOTO)

Analizom slike među robom uočene su siluete nalik na ljudske, a nakon fizičkog pregleda ustanovljeno je da se među metalnim profilima kriju još tri osobe koje su na ilegalan način htele da se domognu neke od evropskih zemalja!

Objavljeno:

Carinici su 30. maja 2017. godine na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, u nekoliko slučajeva, otkrili ukupno 13 migranata iz Avganistana. U noći između ponedeljka i utorka, u tovaru kamiona koji je iz Turske u Nemačku prevozio raznovrsnu robu, carinici su pronašli šest mladića koji su pokušali ilegalno da pređu granicu.

foto: CARINA INFO

Samo dva sata kasnije, dvojica migranata pronađena su među paletama metalnih ploča, sklupčana u dnu tovarnog dela kamiona koji je robu prevozio na relaciji Bugarska - Italija. Još jedan kamion iz Turske pojavio se na istom istom graničnom prelazu u ranim jutarnjim časovima. Uočivši polomljenu plombu, carinici su posumnjali da se u tovaru kriju „ilegalci“te su vozilo uputili na skener.

SEZONA JE POČELA: Carina Srbije zaplenila oko 700 kupaćih kostima

foto: CARINA INFO

Analizom slike među robom uočene su siluete nalik na ljudske, a nakon fizičkog pregleda ustanovljeno je da se među metalnim profilima kriju još tri osobe koje su na ilegalan način htele da se domognu neke od evropskih zemalja.

foto: CARINA INFO

Zahvaljujući skeneru otkrivena su i poslednja dva u nizu migranata. Da su uspeli u svom naumu stigli bi do Francuske skrivajući se među auto delovima koje je prevozio kamion iz Albanije.

foto: CARINA INFO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.