OGLASIO SE ĐANI NAKON NARKO AFERE GODINE: Majke mi, nisam znao da moj kum Čoki ima fabriku ekstazija! (FOTO)
Foto: facebook

priznao da je bio šokiran vešću

OGLASIO SE ĐANI NAKON NARKO AFERE GODINE: Majke mi, nisam znao da moj kum Čoki ima fabriku ekstazija! (FOTO)

Ni svoju ženu ne pitam šta radi, a kamoli druge, kazao je Đani nakon hapšenja njegovog kuma Nenada Stankovića (46), koji je sa ćerkom Tijanom (25) držao fabriku ekstazija u Resniku

Objavljeno:

- Majke mi, nisam znao da moj kum Nenad Stanković Čoki (46) ima fabriku ekstazija! Pa ja ni svoju ženu ne pitam šta radi, a kamoli druge - kazao je poznati pevač Radiša Trajković Đani, nakon što je njegov kum Nenad u nedelju uhapšen sa ćerkom Tijanom (25) i trojicom saradnika jer su u beogradskom naselju Resnik imali kompletnu laboratoriju za proizvodnju sintetičkih droga!

NJIH DVOJE su vodili PRVU EKSTAZI LABORATORIJU U SRBIJI: Otac Nenad i ćerka Tijana u porodičnom krimi biznisu!

Đani je priznao da je bio šokiran vešću da je njegov kum narko-diler.

- Čuo sam da je uhapšen, ali nisam u zemlji i kada dođem u Srbiju, videću šta se to desilo s njim - rekao nam je Đani juče u telefonskom razgovoru.

Na pitanje Informera da li je mu je bilo sumnjivo to što se Stanković predstavljao kao tapetar, a živeo je na visokoj nozi, Đani je rekao:

- Stvarno nisam znao kako on zarađuje novac i nikada me to nije interesovalo. Ja to nikog ne pitam. Bez obzira na sve, posetiću ga u zatvoru kad budem mogao - kazao je Đani.

Nenad je, naime, uhapšen u nedelju sa ćerkom Tijanom Stanković, njenim dečkom Aleksandrom Mandićem, kao i sa Marijom Crnkovićem i Savom Panićem.

Do hapšenja kriminalne grupe i otkrića fabrike ekstazija u Ulici Slavka Miljkovića u Resniku došlo je nakon višemesečnog praćenja Nenada, njegove ćerke Tijane i njenog dečka Aleksandra Mandića - kaže Informerov sagovornik blizak istrazi.

Fabrika sa kompletnom opremom za pravljenje ekstazija bila je u pomoćnom objektu luksuzne vile Aleksandra Mandića.

- Grupa je uhapšena kada su Crnković i Panić došli da preuzmu robu. U fabrici je pronađeno čak 96.000 tableta ekstazija, 10 kilograma tog narkotika u sirovom stanju, kao i 80 kilograma supstance koja služi za proizvodnju te droge. Ukupna vrednost zaplenjenih narkotika iznosi oko milion evra - navode u policiji.

Nenad je, po svoj prilici, veoma iskusan u "poslu" sa ekstazijem, jer je i 2004. godine osuđivan u Australiji na dugogodišnju robiju zbog trgovine tim narkotikom. On je tada uhapšen u opsežnoj akciji australijske policije i kod njega i dvojice njegovih saučesnika pronađeno je čak 140.000 tableta ekstazija, čija je vrednost tada procenjena na 10 miliona australijskih dolara!

Nakon što je odležao kaznu u Australiji, vratio se u Srbiju 2014. godine.

Nenadovi poznanici iz Resnika ispričali su nam da je on još devedesetih godina važio za "žestokog momka".

- Čoki je bio opasan lik. Znam da se družio sa Goksijem "bombašem" (Goran Marjanović, ubijen 1995, prim. aut.) i izvesnim Ducom. Taj Duca mu je bio kum. On ga je i odveo u Australiju 2003. godine - objašnjava sagovornik, koji je želeo da mu se ne objavimo ime.

- I u Australiji je Čoki "ležao". Zaglavio je robiju jer je muljao sa nekom drogom, a u Srbiju se vratio pre tri godine. Verovatno je odmah nastavio s tim poslom ovde, jer je uvek živeo na visokoj nozi - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, Nenad je po povratku iz Australije kupio stan u Mirijevu, ali je ostao vezan za Resnik, gde mu žive majka, tri ćerke i bivša supruga.

- Majka mu živi u kućerku nedaleko do kamenoloma na Straževici, a ćerke i bivša žena imaju stan u Resniku. Nenad je često bio ovde. Iznajmio je jednu kuću preko puta škole i tu sredio kafić. Uložio je velike pare u taj lokal - objašnjava Čokijev poznanik.

On dodaje da dobro poznaje i Nenadovog nesuđenog zeta Aleksandra Mandića.

- I on je dobro situiran. Velika kuća, bazen... Drži i balon za mali fudbal i kafić. On i Čokijeva ćerka Tijana se dugo zabavljaju, a sad čujem da je na njegovom imanju bila ta fabrika droge... Ne znam šta im je to trebalo. Ako je Nenad sve to organizovao, nije trebalo da ćerku i zeta uvlači u tu priču - kaže ovaj Resničanin.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.