TUČA ŠOKIRALA BG AERODROM: Albanac i Makedonac se KRVNIČKI pošibali naočigled svih!
Foto: Profimedia, Nebojša Mandić

pa hit

TUČA ŠOKIRALA BG AERODROM: Albanac i Makedonac se KRVNIČKI pošibali naočigled svih!

Oni su se krvnički tukli naočigled šokiranih putnika sa svih strana sveta

Objavljeno:

Nezapamćena tuča odigrala se pre par dana na Aerodromu "Nikola Tesla". Svedoci na aeorodromu, ali i radnici koji su se ovde zatekli kažu da je sve ličilo na scenu iz akcionog filma. Ali, sve je bilo vrlo stvarno!

ONI SU krvnički tukli i maltretirali mladića koji se posle OBESIO! Isplivale fotografije zverskih batinaša! (FOTO)

Akteri nezapamćene tuče bili su Makedonac i Albanac, a niko ne zna oko čega su se sukobili. Oni su se krvnički tukli naočigled šokiranih putnika sa svih strana sveta.

foto: Dragan Kadić

- Bilo je strašno. Počeli su iznenada da se udaraju i to je čini nam se trajalo nekoliko minuta, niko nije mogao da ih razdvoji - priča nam jedna od putnica koja se tu zatekla.

- Udarci su "leteli", ni jedan ni drugi nisu odustajali, bukvalno su se jurili po aeorodromu - priča zatečena žena koja je tu čekala let.

Deca i žene koje su se zatekli na aerodromu bili su preplašeni zbog scene koju su videli, a ubrzo se pojavila i policija.

Na kraju je obezbeđenje uspelo da razdvoji sukobljene, a srećom niko od putnika koji su posmatrali nesvakidašnji događaj na aerodromu nije povređen.

foto: Nebojša Mandić

- Zaista ne očekujete tuču na aerodromu, ljudi su uglavnom umorni i zaokupljeni svojim letom i planovima, putujem 20 godina i ništa slično nisam videla - kaže naša sagovornica.

Incidenti retki

foto: Marina Lopičić

I zaista, sličnih incidenata na prestoničkom aeorodromu i nije bilo. Tuče u samim prostorijama aerodroma gotovo da se i ne pamte.

Retki su incidenti na jednom od najbrže rastućih aerodoroma u Evropi, pa ozbiljnijih sukoba, od kako su dvojica komunalnih policajaca napadnuta 2015. godine tokom kontrole javnog parkirališta na Aerodromu “Nikola Tesla” i lakše povređena, nije bilo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.