Žena kojoj su otele novac iz dečijih kolica nije jedina žrtva: Grupa kradljivica i ranije ordinirala u ovom delu grada
Foto: Printscreen/facebook

profesionalke

Žena kojoj su otele novac iz dečijih kolica nije jedina žrtva: Grupa kradljivica i ranije ordinirala u ovom delu grada

Oštećena žena je prijavila ceo slučaj policiji u čemu joj je pomogao i vlasnik lokala, ustupivši joj kao dokaz snimak sa sigurnosne kamere

Objavljeno:

Snimak krađe usred bela dana u centru grada šokirao je korisnike društvenih mreža - naočigled gostiju poslastičarnice "Bombaj" u Bulevaru kralja Aleksandra juče je grupa devojka uigrano opljačkala gospođu čija je torba bila na dečjim kolicima, a onda su se javile i druge žrtve.

GDE ĆE VAM DUŠA, ZVERI! Majci usred Beograda UKRALI 1.200 EVRA IZ KOLICA ZA BEBU! Sve snimljeno! (VIDEO)

Čim je videla da joj nedostaje novac iz torbe, žena je odmah posumnjala na tri devojke koje su sedele za susednim stolom, jer je primetila da su krenule za njom već od menjačnice gde je razmenila poveću sumu novca. Vrlo brzo su zatim napustile poslastičarnicu, bez ikakve porudžbine, saznaje Blic.

Na snimku se i vidi kako jedna od njih vrlo vešto pretražuje torbu koju je žena okačila na dečja kolica, a da je niko ne primećuje. Zatim joj nailazi podrška, još dve devojke i prave paravan dok se ne dočepa plena, a zatim odlaze iz lokala.

Oštećena žena je prijavila ceo slučaj policiji u čemu joj je pomogao i vlasnik lokala, ustupivši joj kao dokaz snimak sa sigurnosne kamere.

Međutim, još veći je šok što se mnogo sugrađana na društevnim mrežama prepoznalo kao žrtve na istom mestu - ista menjačnica, pratnja do prvog odredišta, gde kradljivci iskoriste momenat nepažnje žrtve i otmu novac.

Poznato je i da su Beograđani bili na meti više uigranih grupa bugarskih državljanki, koje su uhapšene zbog džeparenja. Pitanje je ko su nove "profesionalke".

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.