REČI SESTRE POKOJNOG LUKE JOVOVIĆA (15) KIDAJU DUŠU: Otkrila šta se pojavilo iznad njegovog sanduka, da se naježiš
Luka Jovović, Foto: Privatna arhiva/Kurir

čudne pojave

REČI SESTRE POKOJNOG LUKE JOVOVIĆA (15) KIDAJU DUŠU: Otkrila šta se pojavilo iznad njegovog sanduka, da se naježiš

Dijana Jovović otkrila šta se dešava nakon sahrane njenog brata

Objavljeno:

Sestra pokojnog Luke Jovovića koji je 30. aprila 2022. godina tragično stradao u saobraćajnoj nesreći, Dijana Jovović, u emisiji Crna Hronika na Kurir televiziji govorila je o jednom neobičnom detalju sa Lukine sahrane.

- Mi smo prvenstveno hrišćanska porodica. Veliki vernici i naš Luka je bio neverovatan po svim sferama života pa i po tome. Sa 11 i po godina je plivao za časni krst što je tada bilo dosta retko, pogotovo kad su deca u pitanju i prvi je doplivao. Ime je dobio po našoj krsnoj slavi. Svi smo se vodili time da je zaista stvoren za neke veće planove što bi se reklo - rekla je Diana i dodala:

Dijana Jovović
Dijana Jovovićfoto: KURIR TELEVIZIJA

- Na dan Lukine sahrane desilo se kada su ispred kapele sanduk sa njegovim telom braća izgurala, u tom momentu iznad njegovog sanduka su proletala tri bela goloba i napravila jedan krug. I taj golub je nekako uvek kao na neki način simbol ali i podsetnik da je on ipak tu. Dosta toga se nama dešavalo od njegovog stradanja. Nailazili smo na razne stvari, ali kad ti pričaš to nekome ko ne veruje misliće verovatno zbog svega toga da prolupao ili poludeo, ali nije tako.

Bonus video:

00:16

Saobraćajna nesreća

(Espreso/Kurir.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.