Manijak koji je silovao dvanaestogodišnju svastiku celu noć uopšte se ne kaje! (FOTO)

Saslušanje u policiji

Manijak koji je silovao dvanaestogodišnju svastiku celu noć uopšte se ne kaje! (FOTO)

Na saslušanju se Mališa Strainović branio ćutanjem, određen mu je pritvor od mesec dana. Osuđivan je zbog krađa, razbojništava, nasilničkog ponašanja, ali i protivprirodnog bluda

Objavljeno: 18:46h

Mališa Strainović iz Bobova kod Svilajnca na saslušanju nije pokazao ni trunku kajanja zbog silovanja dvanaestogodišnje svastike, objavio je “Blic”. Strava i užas u Jagodini: Satima silovao svastiku (12), branio se da ništa nije uradio na silu!

Facebook/Mališa Strainović

Mališa se tereti za produženo krivično delo silovanja, za koje ga je prijavila nevenčana supruga Verica (19), inače sestra po majci napastvovane devojčice. - Na saslušanju branio se ćutanjem, određen mu je pritvor od mesec dana. Osuđivan je zbog krađa, razbojništava, nasilničkog ponašanja, ali i protivprirodnog bluda. Robijao je nekoliko godina - kaže izvor iz istrage.

Facebook/Mališa Strainović

Napastvovana devojčica je medicinski zbrinuta i sada je kod majke u Markovcu. - Devojčica je u petak bila u školi. Mališa je trebalo da je vozi u Markovac, ali ju je on odvezao u Bobovo, gde ju je nekoliko puta silovao - kaže naš izvor iz istrage.

Facebook/Mališa Strainović

Seksualno iživljavanje trajalo je celu noć. Zapretio joj je da ne priča šta se dogodilo. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.