NAJBOLJA DRUGARICA ANE KNEŽEVIĆ TVRDI STRAŠNU STVAR VEZANU ZA DAVIDA: Novi momenti u misterioznom SLUČAJU!
Ana i David Knežević, Foto: Broward County Sheriff, Društvene mreže

OGLASILA SE

NAJBOLJA DRUGARICA ANE KNEŽEVIĆ TVRDI STRAŠNU STVAR VEZANU ZA DAVIDA: Novi momenti u misterioznom SLUČAJU!

Srećni smo što se dogodilo hapšenje u slučaju nestanka Ane Knežević. Hapšenje Davida nije bilo iznenađenje za nas, posebno zbog toga što je od samog početka lagao gde se nalazi. Zahvalni smo srpskoj policiji na istrazi i na svemu što rade kako bi pravda bila zadovoljena

Objavljeno:

Ovo je poruka koju od porodice i prijatelja nestale Ane Knežević (40) prenosi njena najbolja drugarica Sana Ramou sa Floride. Ana Knežević je misteriozno nestala u Madridu i njoj se 2. februara gubi svaki trag, a Sana Ramou kaže da je Anin suprug David Knežević, koji se nalazi u američkom zatvoru zbog sumnje na otmicu, od početka pokazivao sumnjivo ponašanje i da je od prvog dana lagao gde se nalazi.

- Ja sam odmah pričala s njim nakon nestanka Ane i on mi je govorio da se nalazi u Fort Loderdejlu. Odbio je da pozove policiju. Pitala sam ga da zajedno putujemo iz Majamija u Madrid kako bismo pomogli policiji u potrazi. On je rekao da hoće, a onda je naprasno otišao u Srbiju i saopštio mi da je unajmio advokate - priča Sana.

Navodi da joj je njegovo ponašanje od početka bilo čudno i da mu je to odmah i saopštila.

- Rekla sam mu da ne razumem zašto je otišao u Srbiju, umesto u Madrid. Onda smo saznali da je sve vreme bio u Srbiji. Kada smo saznali da je uhapšen, nismo bili iznenađeni, ali smo bili u potpunom šoku kada smo čitali izveštaj o tome koji su dokazi pronađeni protiv Davida. To je bilo veoma traumatično - priča kroz suze Sana.

Ana Knežević
Ana Kneževićfoto: Društvene mreže

Svaki dan se nada da će naći svoju najbolju drugaricu i samo želi da pravda bude zadovoljena.

- Mnogo sam srećna sam što čujem da srpska policija provodi istragu. Veoma smo im zahvalni što sarađuju sa španskim istražiteljima i FBI - ističe ona.

Kaže da su žene svakoga dana žrtve nasilja i da mnoge porodice i prijatelji ne dočekaju da zločinci budu uhapšeni.

- Oni samo znaju da su njihovi najbliži žrtve brutalnog nasilja, ali nikada ne dobiju odgovore i ne dočekaju pravdu. Mi smo veoma srećni i nadamo se svakog dana da će naći Anu. Poslednje što sam čula je da istražitelji čekaju podatke GPS uređaja sa automobila koji je David rentirao u Srbiji i da će locirati svaki kilometar kojim se automobil kretao. I dalje polažem nade u to da će pronaći Anu i verujem da će pravda biti zadovoljena - zaključuje Sana.

Bonus video:

02:06

ŠPANSKI AGENTI U BEOGRADU ISTRAŽUJU KLJUČNI DETALJ O NESTANKU ANE KNEŽEVIĆ! Sumnja se da je muž uradio nešto nezamislivo u kolima

(Espreso/Novosti/Marko KolašinacPreneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.