ODREĐEN PRITVOR ČOVEKU KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE NAPAO MALOLETNIKA U ZGRADI NA NOVOM BEOGRADU: Doneta odluka
Nasilje na Novom Beogradu, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

STRAVIČNO NASILJE

ODREĐEN PRITVOR ČOVEKU KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE NAPAO MALOLETNIKA U ZGRADI NA NOVOM BEOGRADU: Doneta odluka

Okrivljenom se stavlja na teret da je u holu zgrade na Novom Beogradu rukama i štapom udario maloletnog oštećenog koji je zadobio lake telesne povrede

Objavljeno: 13:18h

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu 14. juna ove godine policijski službenici PS Novi Beogradu su doneli rešenje o zadržavSave anju okrivljenog P.S. (70) zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje.

Okrivljenom se stavlja na teret da je u holu zgrade na Novom Beogradu rukama i štapom udario maloletnog oštećenog koji je zadobio lake telesne povrede.

- 14. juna u prostorijama tužilaštva okrivljenog je pregledao veštak psihijatar koji je dao mišljenje da je okrivljeni neuračunljiv, te da postoji ozbiljna opasnost da će boravkom na slobodi učiniti novo krivično delo, nakon čega je Treći osnovni sud u Beogradu na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneo rešenje kojim se prema okrivljenom određuje pritvor i kojim se smešta u Specijalnu zatvorsku bolnicu - piše u saopštenju.

Bonus video:

06:17

KADA ŽENA DOBIJE ŠAMAR, VEĆ JE KASNO! NASILJE JE POČELO MNOGO RANIJE Maja Jovanović: Nasilnici koriste ovu grešku svojih žrtava

(Espreso/Kurir/Tatjana Vasiljević/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.