STRAŠNI DETALJI UBISTVA STOJANKE U SRPSKOJ CRNJI: Komšije i dalje u šoku, zločin potresao čitavo selo
Policija, Foto: RINA

jeziv zločin

STRAŠNI DETALJI UBISTVA STOJANKE U SRPSKOJ CRNJI: Komšije i dalje u šoku, zločin potresao čitavo selo

Prva Stojankina komšinica koja joj je presudila doselila se u Partizansku ulicu u Srpskoj Crnji pre dve godine

Objavljeno:

Komšije ubijene Stojanke T. (74) iz Srpske Crnje još uvek su u šoku zbog događaja koji je uznemirio njihovo mesto, a kako kažu, policija im nije mnogo rekla tog dana kada se sve izdešavalo, kako ne bi remetili istragu koju su juče priveli kraju kada je uhapšena osumnjičena za ovaj jezivi zločin. Naime, reč je prvoj komšinici pokojne Stojanke, šezdesetdecvetogodišnja D. K.

Sve nas je pogodila vest kada smo čuli da je tad krajem aprila umrla Stojanka, ali niko nije znao da li je preminula prirodnom smrću ili ovako kako se na kraju ispostavilo. Policija je non stop dežurala u našem kraju, a ponajviše kod njene kuće. Naravno niko nam ništa nije govorio verovatno da ne bi neko ometao istragu, ali nama je svima bilo jasno već tada da se radilo o nečemu mnogo gorem - započela je priču Stojankina komšinica za Kurir.

Kako je objasnila, tek juče je saznala da je uhapšena njihova druga komšinica, što ih je sve dodatno uznemirilo.

- Ne znam da li mi je gore bilo tad kad nisam znala ili sad kad sam saznala da smo sve vreme živeli sa tom ženom koja je Stojanku ubila i ćutala. Od juče se tresem i ne mogu da spavam - rekla je naša sagovornica.

Naime, prva Stojankina komšinica koja joj je presudila, kako saznajemo, doselila se u Partizansku ulicu u Srpskoj Crnji pre dve godine, a podećanja radi, ubistvo je počinila oklagijom iako motiv još uvek nije poznat.

- Još uvek se pitam šta bi mogao da bude razlog da je tako ubije. Stojanka je živela sama, živela je od penzije i sestre su joj pomagale, bila je dobra žena, viđala sam je kako sedi na dvorištu i uvek se uredno javi i pozdravi prolaznike i da na kraju ovako skonča - ispričala je komšinica za Kurir.

Podsećanja radi, telo je pronašla Mira M. Ona se družila sa Stojankom T. Ovako je ranije za Kurir opisala šta je zatekla u sobi:

- Stojanka je u odeći ležala na leđima iza fotelje. Glava joj je bila oblivena krvlju, a oči širom otvorene. Usta su takođe bila otvorena. Telefon je bio na fotelji, pa je zato i veza bila u prekidu. Dva dana nije se javljala i to mi je bilo sumnjivo. Veza je stalno bila u prekidu. Pozvala sam Stojankinu sestru koja živi u Beogradu i rekla da je kuća otključana, a da se Stojanka ne odaziva. Uvek se zaključavala. Kad sam dobila odobrenje da uđem, imala sam šta i da vidim - ispričala nam je prijateljica ubijene penzionerke.

Bonus video:

02:21

Blažo Marković, kriminolog, o ponovnom saslušanju osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić

(Espreso/Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.