"POGINULI VOZAČ AUTOMOBILA UDARIO U AUTOBUS": Oglasila se "Lasta" nakon teške saobraćajke kod Mladenovca
Lasta, Foto: Damir Dervišagić

nesreća

"POGINULI VOZAČ AUTOMOBILA UDARIO U AUTOBUS": Oglasila se "Lasta" nakon teške saobraćajke kod Mladenovca

Oglasilo se preduzeće "Lasta" povodom nesreće koja se desila jutros

Objavljeno:

Povodom teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila kod Mladenovca, oglasilo se i preduzeće "Lasta".

U saopštenju koje prenosimo u celosti navodi se i sledeće:

Povodom današnjeg događaja - saobraćajne nezgode na auto-putu Beograd-Niš kod Malog Požarevca u kojem je učestvovalo vozilo naše kompanije koje obavlja prevoz putnika na relaciji Mladenovac-Beograd autoputem sa polaskom u 05.25 h (linija 493)", glasi deo saopštenja kojim se oglasilo preduzeće "Lasta" koje vrši prevoz putnika

"Prema informacijama kojima raspolažemo, do saobraćajne nesreće je došlo tako što je putničko vozilo koje se kretalo u smeru Beograd-Mladenovac prešlo u suprotnu traku, i isto je udarilo u naše vozilo. Tom prilikom je vozač putničkog vozila preminuo na licu mesta, a po informacijama sa lica mesta i datih od strane Ministarstva zdravlja RS povređeno je preko 30 putnika, 4 putnika su sa težim povredama.

Navedenom prilikom je teže povređen i naš vozač autobusa, i isti je odvezen u Urgentni centar na dalje lečenje. Na lice mesta nesreće ispred naše kompanije došli su Izvršni direktor za saobraćaj i Izvršni direktor za tehničke poslove.

Ovom prilikom SP LASTA AD BEOGRAD izražava saučešće porodici preminulog vozača putničkog vozila, želimo svim povređenim putnicima iz autobusa brz oporavak, uz napomenu da je naša kompanija spremna da u okviru svojih mogućnosti pruži bilo kakvu potrebnu pomoć putnicima iz navedenog autobusa.

O svim dodatnim informacija vezano za pomenuti saobraćajnu nesreću koje budemo dobili, blagovremeno ćemo obavestiti javnost", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.