DROGIRAN UDARIO PEŠAKA: Teška saobraćajka u Smederevu
Policija, Foto: RINA

nezgoda

DROGIRAN UDARIO PEŠAKA: Teška saobraćajka u Smederevu

Tom prilikom je pešak zadobio teške telesne povede preloma obe potkolenice

Objavljeno:

Teška saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen muškarac (77) dogodila se 10. maja ove godine oko 13 sati dogodila na raskrsnici ulica Svetozara Markovića i Karađorđeve u Smederevu.

- Prema do sada utvđenim činjenicama, do nesreće je najverovatnije došlo kada je osumnjičeni, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke "reno" i koji se kretao niz nagib Ulice Svetozara Markovića, usled neprilagođene brzine prilikom skretanja u levo radi uključenja u Ulicu Karađorđevu izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo na levi trotoar u smeru ka Beogradu i udario u pešaka, koji je od siline udarca odbačen u stakleni izlog planinarskog udruženja "Čelik" - navodi se u saopštenju tužilaštva, a prenosi Kurir.

Tom prilikom je pešak zadobio teške telesne povede preloma obe potkolenice.

Policija
Policijafoto: RINA

Neposredno nakon saobraćajne nezgode obavljen je uviđaj, a nakon sproverenih provera prisustva alkohola i psihoaktivnih supstanci u organizmu utvrđeno je da je osumnjičeni pozitivan na psihoaktivne supstance THC-10 i amfetamin.

Nakon što mu je određeno zadržavanje, osumnjičeni će sutra uz krivičnu prijavu biti predat javnom tužiocu radi saslušanja.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.