PIJAN IZAZVAO TEŠKU NEZGODU U SURČINU: Stigla ga kazna posle 6 godina
Saobraćajna policija, Foto: MUP

optužni predlog

PIJAN IZAZVAO TEŠKU NEZGODU U SURČINU: Stigla ga kazna posle 6 godina

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora u trajanju od jedn godine i osam meseci

Objavljeno:

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas optužni predlog protiv okrivljenog N.E. (37) zbog krivičnog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja koje je izvršio 12. septembra 2018. godine u Surčinu, kada je, pod dejstvom alkohola, izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Surčinu.

On je imao 0,61 promila alkohola u krvi i nije se pridržavao saobraćajnih propisa.

Nije propustio vozilo koje mu je dolazilo sa desne strane, pa je prednjim delom svog vozila udario u bočnu stranu drugog vozila u kojem se kao putnik nalazio oštećeni S.V. koji je zadobio jedinstvenu tešku telesnu povredu u vidu fraktura prednjih okrajaka drugog, trećeg, četvrtog i petog rebra.

Saobraćajna policija
Saobraćajna policijafoto: RINA

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora u trajanju od jedn godine i osam meseci i da mu se izrekne mera bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri godine.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/Telegraf/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.