OGLASILA SE SESTRA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO ŽENE U ALIBUNARU: "Pio je mnogo i bio agresivan, sve ih je maltretirao"
Ubica iz ALibunara, Foto: Printscreen/ Društvene mreže

potresno

OGLASILA SE SESTRA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO ŽENE U ALIBUNARU: "Pio je mnogo i bio agresivan, sve ih je maltretirao"

Oglašavanje sestre osumnjičenog muškarca za ubistvo nevenčane supruge

Objavljeno:

Nakon vesti koja je uznemirila celu Srbiju, da je stradala još jedna žena u porodičnom nasilju, kada je, podsetimo, D. B. (39) ubio nevenčanu suprugu D. S. (42) u porodičnom domu u Alibunaru, za Kurir se oglasila sestra osumnjičenog.

- D.B. mi je brat od tetke, nisam bila mnogo u kontaktu sa njim, viđali smo se jednom godišnje, znam samo da je mnogo pio i kadgod popije, vrlo je agresivan, sve ih je maltretirao. Prva žena ga je napustila i odvela decu upravo zbog toga, a ovu drugu ženu nisam ni poznavala, ona se tek nedavno uselila kod D.B,, nema ni mesec dana, a čula sam da je tek ostala u drugom stanju - rekla je sestra D.B. (ime i prezime poznato redakciji).

Kako i sama kaže, vest o ubistvu je čula juče i potpuno se šokirala, a pretpostavlja da se ubistvo dogodilo u subotu 27. aprila.

- Ne znam kada se tačno sve to izdešavalo, pretpostavljam da je bilo u subotu, brat D.B. po majci je bio tada u kući - ispričala je sagovornica.

Podsetimo, iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu stigla je vest o sprovođenju detaljne istrage ubistva u Alibunaru, jer, kako piše u saopštenju, ubistvo se dogodilo "neutvrđenog dana u periodu od 27.4.2024. do 29.4.2024. godine". Međutim, komšije kažu da ni oni nisu sigurni kog datuma se sve izdešavalo, s obzirom na to da niko nije čuo ništa sve do juče.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Bonus video:

01:14

REPORTERKA KURIRA SA MESTA ZLOČINA: Drugi femicid za 10 dana, evo kako su BRAĆA NESREĆNE ŽENE zaustavile UBICU PRE HAPŠENJA

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.