POLICAJCE GAĐAO FLAŠAMA, KAMENJEM I SMEĆEM, PA JEDNOG UJEO ZA POTKOLENICU: Uhapšen migrant u Zemunu
Policija, Foto: Nenad Kostić

PRIVEDEN

POLICAJCE GAĐAO FLAŠAMA, KAMENJEM I SMEĆEM, PA JEDNOG UJEO ZA POTKOLENICU: Uhapšen migrant u Zemunu

Treći osnovni sud u Beogradu mu je odredio pritvor imajući u vidu da je u pitanju osoba koja nema prebivalište na teritoriji Republike Srbije

Objavljeno:

Po prijavi građana da se u napuštenoj kući u Zemunu okupljaju migranti koji prate i plaše devojke, policija je izašla na teren gde je zatekla 29-godišnjeg državljanina Eritreje. On je policajce najpre gađao, a kada su pokušali da mu stave lisice, jednom od njih je naneo telesnu povredu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je uhapšeni državljanin Eritreje I. A. (1995) saslušan zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Kako se navodi u saopštenju, po prijavi građana da se u napuštenoj kući u Zemunu okupljaju migranti koji prate i plaše devojke koje žive u toj ulici, policija je izašla na teren i zatekla I. A.

Policija
Policijafoto: RINA

Čim je ugledao policijske službenike, I. A. je počeo da ih gađa flašama, kamenjem i smećem, oglušivši se o njihova naređenja, ističe se u saopštenju.

Kada ga je jedan od policajaca oborio na pod i pokušao da mu stavi lisice, okrivljeni je sve vreme pružao aktivan otpor i policijskog službenika ujeo za levu potkolenicu i tako mu naneo telesnu povredu, navodi tužilaštvo.

I. A. je priznao izvršenje krivičnog dela i izjavio da ne zna zašto je to uradio.

Na predlog tužilaštva, Treći osnovni sud u Beogradu mu je odredio pritvor imajući u vidu da je u pitanju osoba koja nema prebivalište na teritoriji Republike Srbije, da je državljanin Eritreje i da postoji opasnost od bekstva.

Bonus video:

01:05

Veliko hapšenje pedofila u Srbiji

(Espreso / RTS / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.