OGLASIO SE ADVOKAT OCA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE: Da li će ići na sahranu sina koji je preminuo?
Banjsko Polje, Foto: Nemanja Nikolić

UBISTVO DANKE ILIĆ

OGLASIO SE ADVOKAT OCA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE: Da li će ići na sahranu sina koji je preminuo?

R. D. je, da podsetimo, uhapšen u subotu zajedno sa drugim sinom koji je preminuo

Objavljeno:

S. J. (50) i D. D. (50) osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora, a čitava porodica D. D. je nakon njegovog priznanja u tužilaštvu pod lupom istražnih organa!

Advokat njegovog oca, Nebojša Živanović iz Bora, rekao je za Kurir da je situacija u vezi sa njegovim klijentom za sada nepromenjena.

- Još uvek nismo razgovarali. On je ispitan, a biće uskoro saslušana i njegova supruga, do kraja ove ili sledeće nedelje. Za sada je sve neizvesno - kaže advokat i dodaje:

- Mislim da on neće biti izveden na sahranu sina, a majka će najverovatnije biti saslušana posle toga. Više informacija će biti od ponedeljka.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

R. D. je, da podsetimo, uhapšen u subotu zajedno sa drugim sinom koji je preminuo u noći između subote i nedelje, naverovatnije od posledica srčanog udara.

D. D. je govorio u policiji i nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo Danke Ilić, ali policija na tim mestima nije pronašla ništa. On, kao i brat Dejan, do sada su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene.

Danka je, da podsetimo, nestala 26. marta u mestu Banjsko polje, kad je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje. Za njenim telom traga se već 15 dana, a osumnjičeni su uhapšeni pre 6 dana kada su ortkrili šta se desilo sa devojčicom.

Bonus video:

01:13

NE MOŽEMO BITI HRIŠĆANI I UVODITI SMRTNU KAZNU! Analitičari razmatraju ponovno uvođenje najteže sankcije u pravni sistem Srbije

(Espreso / Kurir / Dijana Antonijević / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.