I DANAS SE NASTAVLJA POTRAGA ZA TELOM MALE DANKE ILIĆ: Policija pretražuje više lokacija u okolini Bora
Potraga za telom Danke Ilić, Foto: MUP

JAVLJENO JE

I DANAS SE NASTAVLJA POTRAGA ZA TELOM MALE DANKE ILIĆ: Policija pretražuje više lokacija u okolini Bora

Pretpostavlja se da će tokom dana biti nastavljena pretraga koju vrše pripadnici MUP-a, Gorske službe spasavanja i vatrogasnih jedinica

Objavljeno:

Višednevna potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić nastavljena je i danas pretragom lokacija u borskom regionu za koje postoji neka vrsta sumnje, naznaka ili trag da bi moglo da se nađe telo devojčice.

Policija pregleda više lokacija oko Bora.

Prethodnih dana detaljno su pregledana dvorišta komšija i okolni bunari, pretražuju se i deponije, šume, Lazarev kanjon, korito Zlotske reke, kao i jamu iznad kanjona, duboku 70 metara.

1 / 4 Foto: MUP

Pretpostavlja se da će tokom dana biti nastavljena pretraga koju vrše pripadnici MUP-a, Gorske službe spasavanja i vatrogasnih jedinica.

D.D. (50) i S.J. (50) u petak je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su ubili dvogodišnje dete, a zbog sumnje da su pomogli da se sakrije telo, u subotu su uhapšeni i brat i otac jednog od osumnjičenih.

Danka Ilić
foto: Nemanja Nikolić

Nekoliko sati kasnije, tačnije u noći između subote i nedelje, D.D. (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva Danke pomogao rođenom bratu koji se sumnjiči za ubistvo, preminuo je u Policijskoj upravi u Boru, a kako je portal Nova.rs nezvanično saznao uzrok smrti je bio infarkt.

Takođe, tokom jučerašnjeg dana, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru bio je doveden i otac osumnjičenog za ubistvo i otac preminulog D.D., R.D., a nakon saslušanja mu je određen pritvor od 30 dana, a on se u tužilaštvu branio ćutanjem.

Bonus video: UGLEDNI BIVŠI INSPEKTOR O UBISTVU MALE DANKE: Možda će se javnost ljutiti na mene, ali jednu stvar želim da kažem

02:09

UGLEDNI BIVŠI INSPEKTOR O UBISTVU MALE DANKE ZA KURIR: Možda će se javnost ljutiti na mene, ali jednu stvar želim da kažem

(Espreso/Nova.rs/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.