"MORAM DA KAŽEM DA SU TA DVA LICA SAMO OSUMNJIČENA!" Advokat Perović o slučaju Danke Ilić (VIDEO)
Nebojša Perović, Foto: Kurir televizija

tragedija

"MORAM DA KAŽEM DA SU TA DVA LICA SAMO OSUMNJIČENA!" Advokat Perović o slučaju Danke Ilić (VIDEO)

Perović je rekao da se nažalost nije previša nadao drugačijem raspletu i podsetio da su osumnjičeni za sada samo osumnjičeni

Objavljeno:

Po pitanju zločina koji je ovih dana potresao domaću, ali i deo međunarodne javnosti - ubistva dvogodišnje Danke Ilić govorili su u emisiji Puls Srbije Dejan Radenković, bivši visoki funkcioner MUPa i Nebojša Perović, advokat.

Svi smo realno kao društvo očekivali drugi ishod - Da Danka bude pronađena živa i zdrava. Međutim kako je vreme neumoljivo teklo, pogotovo nakon oglašavanja bečke policijie, nažalost je potvrdilo onu sumnju koja je bila prikrivena kod svih nas da je mala Danka nastradala. Naravno ovde se ne završava ceo posao. Sledi veoma složen i dug sudski postupak koji treba da dobije svoj epilog - rekao je Radenković.

 Dejan Radenković
Dejan Radenkovićfoto: KURIR TELEVIZIJA

Perović je rekao da se nažalost nije previše nadao drugačijem raspletu i podsetio da su osumnjičeni za sada samo osumnjičeni.

02:59

Advokat: Osumnjičeni su samo osumnjičeni

Da budem iskren nisam se nadao nekom drugačijem ishodu. Moje uverenje je bilo da je sve moguće i apsolutno sam verovao u policiju. Ona se u više navrata odlično pokazala u tim teškim i nemilim događajima i veoma dobrinosila da se ovakve situacije razjasne - rekao je Perović i dodao:

Advokat Nebojša Perović
Advokat Nebojša Perovićfoto: KURIR TELEVIZIJA

Kao poslanik prava moram da kažem da su ta dva lica samo osumnjičena za sada. Sud će u pravosnažnojpresudi reći šta se zaista desilo i kako se deslio. Da li su osumnjičeni ili neka druga lica počinili teško ili neko drugo ubistvo. Istraga će pokazati kada MUP bude predala krivičnu prijavu. To što tamo bude pisano je neka izvesesnost. Otkud mi znamo da se istraga neće proširit na još neka lica. Još uvek postoje radnje policije da bi se još nešto razjasnilo. Imali smo u poslednjih 10 dana toliko zaključaka koji su bili najblaže rečeno neprimereni.

Bonus video:

01:31

Policija sa psima tragačima izašla na teren

(Espreso/Kurir.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.