"BILI SU HLADNI KAO ŠPRICER" Kolege iz JKP Vodovoda otkrile kako su se ponašali osumnjičeni za UBISTVO male Danke
Danka Ilić, Foto: Kurir

tuga velika

"BILI SU HLADNI KAO ŠPRICER" Kolege iz JKP Vodovoda otkrile kako su se ponašali osumnjičeni za UBISTVO male Danke

Zaposleni u "Vodovodu" objašnjavaju da, do juče, niko nije posumnjao da su svakoga dana radili sa dvojicom osumnjičenih zločinaca

Objavljeno: 09:53h

Kolege iz "Vodovoda" ne mogu da dođu sebi nakon što je otkriveno da su njihove kolege S.J. (50) i D.J. (50) osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić.

Srbija je zanemela posle vesti da je Danka udarena kolima, a njeno telo bačeno na deponiju. Telo devojčice, podsetimo, još nije pronađeno.

Zaposleni u "Vodovodu" objašnjavaju da, do juče, niko nije posumnjao da su svakoga dana radili sa dvojicom osumnjičenih zločinaca!

- Poslednih deset dana, otkako je nestala Danka Ilić, osumnjičeni za ubistvo, S.J. i D.D. ponašali su se kao da se nije nije desilo - navodi radnik "Vodovoda" za Kurir.

Dodaje da su se ponašali potpuno normalno.

"Bili su hladni kao špricer", navode kolege koje su svakog dana bile s njima i nisu primentile ništa što bi ukazalo da je njihovo ponašanje sumnjivo.

"Kad je prijavljen nestanak Danke, direktor "Vodovoda" je pitao zaposlene ko može da se priključi potrazi za nestalom devojčicom, a tada se među prvima prijavio D.D.

Zapravo, tražio je devojčicu, koju je ubio!

"Svakog dana su dobijali radne zadatke i najnormalnije radili na poslu", navodi kolega za Kurir.

Podsetimo, dvogodišnja devojčica iz Bora Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine dok je bila na porodičnom imanju sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom, a posle 10 dana potrage za njom uhapšena su dvojica radnika JKP Vodovod, S.J. i D.D. zbog sumnje da su devojčicu prvo udarili kolima, a zatim njeno telo stavili u automobil marke "fijat" i bacili na deponiju.

Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, njih dvojica su priznali krivično delo i detaljno ispričali šta se desilo kobnog dana, a policija i dalje traga za telom, jer je ono, prema njihovim rečima premešteno sa deponije.

Bonus video:

02:48

PSIHOLOG IZNEO DETALJNU ANALIZU STRUKTURE LIČNOSTI OSUMNJIČENIH! Roskić bez sumnje: Radi se o divljoj deponiji, TELO ĆE SE NAĆI

(Espreso/Kurir/Milan Radulović/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.