REŠEN SLUČAJ PRONAĐENIH TELA DVOJICE MUŠKARACA U BEOGRADU: Obdukcija pokazala UZROKE SMRTI
Policija / Ilustracija, Foto: Petar Aleksić

JEZIVO

REŠEN SLUČAJ PRONAĐENIH TELA DVOJICE MUŠKARACA U BEOGRADU: Obdukcija pokazala UZROKE SMRTI

N.B. (30) nađen je bez znakova života ispred zgrade u Zemunu, dok je gotovo u isto vreme ispod mosta na Adi bilo beživotno telo S.D. (41)

Objavljeno:

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odrađena je obdukcija tela dvojice muškaraca koji su prošle srede nađeni mrtvi.

N.B. (30) nađen je bez znakova života ispred zgrade u Zemunu, dok je gotovo u isto vreme ispod mosta na Adi bilo beživotno telo S.D. (41).

- Obdukcija koja je urađena na Institutu za sudsku medicinu pokazala je da je smrt kod muškaraca nastupila kao posledica skoka sa velike visine. Ni na jednom telu nisu nađene povrede koje bi ukazale na nasilnu smrt. N.B. je skočio sa 17. sprata stambene zgrade, a S.D. sa Mosta na Adi. Tela staradalih predata su porodicama - kaže izvor.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video: TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.