"NIJE MI ŽELJA DA SE TRUJU TI PSI": Oglasio se otac devojčice koju je PAS UJEO za usnu u Nišu
Psi lutalice, Foto: RINA

obraćanje

"NIJE MI ŽELJA DA SE TRUJU TI PSI": Oglasio se otac devojčice koju je PAS UJEO za usnu u Nišu

Prema do sada dostupnim informacijam, incident se dogodio sinoć u jednom selu kod Niša.

Objavljeno:

Otac devetogodišnje devojčice iz okoline Niša koju je juče ujeo pas za usta izjavio je za „Blic“ da ne želi da daje izjave o incidentu jer smatra da to neće da promeni odnos grada prema problemu uličnih pasa a ne želi da dođe bacanja otrova i do trovanja pasa.

-Ja ne bih da se nešto piše o tome. Ne vidim razlog, obzirom da ništa se tu neće promeniti u odnosu grada prema tom problemu, a nije mi želja da se truju ti psi bez obzira na to što se desilo. Osim toga taj otrov može da naškodi i ljudima – izjavio je za “Blic” otac devetogodišnje devojčice koju je ujeo pas.

Prema do sada dostupnim informacijam, incident se dogodio sinoć u jednom selu kod Niša. Dve devojčice bile su na ulici, kada je jednoj od njih, prišao pas i bez povoda je ujeo za usne. Plač i dozivanje dece sa ulice začuo je komšija koji je oterao psa koji je i dalje kidisao na dete. Nakon ukazivanja pomoći u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć detetu je rana na ustima ušivena na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju. Devojčica je nakon toga puštena na kućno lečenje.

Napad psa na dete u niškom selu prijavljen je policiji.

Kao je "Blicu" potvrđeno u Policijskoj upravi Niš, sinoć oko 20 časova prijavljeno je da je pas ujeo devojčicu u selu kod Niša.

-Policija je nakon podnošenja prijave izašla na lice mesta i preduzela mere i radnje iz svoje nadležnosti - kažu u niškoj policiji.

Za sada se ne zna još uvek da li je u pitanju vlasnički ili ulični pas.

Bonus video: AKO PAS MRDA REPIĆEM, NOŽEM BI MU IZVADILI SRCE I PILI KRV! Stručnjak progovorio o RITUALU JEZIVE SEKTE koja se nalazi u Srbiji

02:40

AKO PAS MRDA REPIĆEM, NOŽEM BI MU IZVADILI SRCE I PILI KRV! Stručnjak progovorio o RITUALU JEZIVE SEKTE koja se nalazi u Srbiji

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.