UŽAS U PANČEVU! Muškarac SILOVAO MALOLETNICU u kući, bratanac (13) mu POMOGAO DA JE SAVLADAJU
Foto: Marina Lopičić

STRAHOTA

UŽAS U PANČEVU! Muškarac SILOVAO MALOLETNICU u kući, bratanac (13) mu POMOGAO DA JE SAVLADAJU

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Pančevu je podiglo optužnicu i podnelo je Višem sudu u Pančevu protiv okrivljenog D.R. (40) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog sumnje da je u toku noći između 23. i 24.oktobra prošle godine u Pančevu, u naselju Topola, u kući u kojoj neprijavljeno boravi, upotrebom sile prinudio maloletnicu (16) na čin izjednačen sa obljubom, dok mu je njegov bratanac, (13) iz Pančeva, pomogao u savladavanju otpora maloletne oštećene.

- Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, da okrivljenog kazni po zakonu, izrekne mu meru bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara kao i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

- Dete rođeno 2010. godine u vreme događaja nije navršilo 14 godina zbog čega prema njemu ne mogu da se izreknu krivične sankcije zbog krivičnih dela, te je Više javno tužilaštvo u Pančevu o ponašanju deteta obavestilo Centar za socijalni rad „Solidarnost“ u Pančevu kako bi ta ustanova preduzela mere iz svoje nadležnosti - dodaje se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Bonus video: SVA PITANJA MIKE ALEKSIĆA ALUDIRAJU DA ŽRTVA LAŽE Marković o suđenju za silovanje: Spominju kako se obukla, što mu nije pobegla

01:31

SVA PITANJA MIKE ALEKSIĆA ALUDIRAJU DA ŽRTVA LAŽE Marković o suđenju za silovanje: Spominju kako se obukla, što mu nije pobegla

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.