DETALJI STRAŠNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO MLADIĆ KOD LOZNICE: "Pomozite mi, ne mogu da nađem druga" (FOTO)
Policija, Foto: Nenad Kostić

tragedija

DETALJI STRAŠNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO MLADIĆ KOD LOZNICE: "Pomozite mi, ne mogu da nađem druga" (FOTO)

Do saobraćajne nesreće je najverovatnije došlo usled neprilagođene brzine

Objavljeno:

Mladić Bojan K. (21) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Loznice, kada je njegov prijatelj izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega su se isprevrtali pored puta. Kako su meštani ispričali, povređeni mladić posle nesreće nije mogao da pronađe svog prijatelja, pa je molio ljude za pomoć.

Do saobraćajne nesreće je najverovatnije došlo usled neprilagođene brzine, a mladić koji je nastradao je bio na mestu suvozača.

Kako su ispričali meštani, automobil se prevrnuo na krivini na kojoj se pre nekoliko godina takođe dogodila nesreća u kojoj je poginuo motorista.

Njih dvojica su sleteli na krivini, verovatno zbog prevelike brzine, što nije ništa novo za taj deo puta, iako je naseljeno mesto - kažu oni.

Meštani ističu da se ovakve nesreće često dešavaju na tom delu puta, a posebno potresan detalj je bio taj što je vozač pokušavao da nađe svog prijatelja, ali nije mogao.

- Kada su se isprevrtali, vozač je uspeo da izađe iz auta i da ode do kuće u blizini. Na vratima je bio krvav i povređen, rekao je samo: "Molim vas, pomozite mi, ne mogu da nađem druga, bio je sa mnom u autu!". Ljudi su izašli da ga traže, ali mu nije bilo ni traga ni glasa. Kada su došli vatrogasci, uspeli su da pomere vozilo koje je bilo na krovu, a mladić je bez znakova života ležao ispod. Nije mu bilo spasa - rekao je jedan meštanin.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Nova/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.