"MOŽDA SPAVA S PLAVIM OČIMA IZVAN SVAKOG ZLA": Potresne reči majke Marka čije telo je pronađeno u Veterniku
Marko Majstorović, Foto: Društvene mreže

TUŽNO

"MOŽDA SPAVA S PLAVIM OČIMA IZVAN SVAKOG ZLA": Potresne reči majke Marka čije telo je pronađeno u Veterniku

Na večni počinak ga je ispratila porodica i više stotina rođaka i prijatelja

Objavljeno:

"Neutešni smo i bolni da se to rečima ne može opisati", napisala je majka Marka Majstorvića (30) čije je telo pronađeno u Veterniku u kanalu Dunav-Tisa-Dunav i istakla da je zahvalna svuima koji su pomogli u potrazi za njenim sinom.

- Sa velikom tugom i bolom želim da obavestim moju rodbinu, kumove i prijatelje da naš voljeni sin Marko nije izdržao bitku sa vodom, koju je toliko voleo. Danima smo tragali za njim nadajući se da je negde živ i da nije u vodi. Na veliku žalost ta molitva i želja nam nije uslišena. Naš veliki borac i humanista je prerano otišao među anđele, ostavivši za sobom svoje neutešne roditelje, brata i voljenu suprugu Mirelu. Hvala svima na podršci i upućenim željama da ga pronađemo živog. Neutešni smo i bolni da se to rečima ne može opisati. Neka ga anđeli čuvaju u nekom boljem svetu."Možda spava s plavim očima izvan svakog zla - napisala je Aranka, Markova majka.

Podsećamo, telo Marka Majstorovića (30) iz Veternika, koji je nestao 3. marta, pronađeno je 10 dana kasnije u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, a sahranjen je 16. marta na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Na večni počinak ga je ispratila porodica i više stotina rođaka i prijatelja.

Bonus video: TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.