OVO SU MLADIĆI KOJI SU STRADALI U NESREĆI U GORNJEM MILANOVCU! Udario ih drug, sva trojica se poznavala (FOTO)
Mladići koji su stradali u Gornjem Milanovcu, Foto: RINA, Kurir/Privatna arhiva

nezapamćena tragedija

OVO SU MLADIĆI KOJI SU STRADALI U NESREĆI U GORNJEM MILANOVCU! Udario ih drug, sva trojica se poznavala (FOTO)

Do teške tragedije došlo je najverovatnije kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop

Objavljeno:

Nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj su nastradala dva mladića, Gornji Milanovac je zavijen u crno. Mladići koji su poginuli na licu mesta, ali i mladić koji ih je udario poznavali su se od malih nogu.

- Sva trojica su išla zajedno u osnovnu školu, svih osam godina delili su đačku klupu i bili u istom odeljenju. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima. Nastradali Nikola Š. (23) bio je zaposlen u auto-servisu, a Radovan B. (23) bio je talentovani fudbaler, pričaju za RINU vidno potreseni Milanovčani.

Do teške tragedije došlo je najverovatnije kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop, a onda je automobil kojim je upravljao A.O. (22) udario u njih. On je u zadržan jer je vozio neprilagođenom brzinom.

Slika sa mesta nesreće
Slika sa mesta nesrećefoto: RINA

- Dečko koji ih je udario je takođe pošten i dobar mladić, njihov drug iz škole. Rano je ostao bez majke i brzo je sazreo, radi kao konobar u jednom ugostiteljskom objektu. Svi o njemu mogu samo dobro vam da kažu. Užasna tragedija zaista, svi smo u šoku, dodaju građani.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubila dvojica mladića dogodila se na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog, oko 1 sat i 40 minuta nakon ponoći.

Bonus video:

00:11

Kamion sa srpskim tablicama imao udes kod Jasenovca

(Espreso / Kurir / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.