JOŠ JEDNA NADRILEKARKA ZAVRŠILA U CENTRALNOM ZATVORU: Sa falsifikovanom diplomom otvorila ordinaciju u Beogradu
Snežana S., Foto: Društvene mreže

DRAMATIČNO

JOŠ JEDNA NADRILEKARKA ZAVRŠILA U CENTRALNOM ZATVORU: Sa falsifikovanom diplomom otvorila ordinaciju u Beogradu

Snežani S., koja se sumnjiči za falsifikovanje isprave i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, pritvor je određen

Objavljeno:

Lažnoj doktorki Snežani S. (48) koja je pre dva dana uhapšena po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je sa falsifikovanom diplomom Medicinskog fakulteta u Prištini u ordinaciji u Beogradu na vodi pružala stomatološke usluge i vršila antiejdžing tretmane, sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda odredio je pritvor do 30 dana.

Snežani S., koja se sumnjiči za falsifikovanje isprave i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, pritvor je određen kako ne bi uticala nasvedoke koji će biti saslušani tokom istrage i ona je sprovedena u Centralni zatvor.

Kako je prethodno saopšteno iz tužilaštva, Snežana S. koja se predstavljala kao doktorka sumnjiči se da je od 21. novembra 2021. do hapšenja u svojoj stomatološkoj ordinaciji „BV dental estetic“, pružala stomatološke i usluge antiejdž medicine, iako je naknadnim proverama utvrđeno da je diplomu fakulteta falsifikovala.

Snežana S., Nadrilekarka
foto: Društvene mreže

- Bez adekvatnog znanja i obrazovanja pružala je usluge u stanu u kom je imala "ordinaciju" - kaže izvor Kurira.

Prilikom saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kako je saopšteno, ona je iznela svoju odbranu u kojoj je tvrdila da diploma nije falsifikat i potvrdila da je pružala usluge pacijentima.

- U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati potencijalne oštećene, kao i druge eventualne svedoka, narediti potrebna veštačenja, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju - saopšteno je juče iz tužilaštva.

Bonus video: NADRILEKARSTVO I NADRIAPOTEKARSTVO ISTO SU KRIVIČNO DELO Božilović Petrović: Sve je više alternativnih metoda na internetu

03:12

NADRILEKARSTVO I NADRIAPOTEKARSTVO ISTO SU KRIVIČNO DELO Božilović Petrović: Sve je više alternativnih metoda na internetu

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.