NOVI HOROR U BEOGRADU! Supruzi zadao oko 30 udaraca po glavi
Policija, Foto: Kurir/Ana Paunković

muško nasilje

NOVI HOROR U BEOGRADU! Supruzi zadao oko 30 udaraca po glavi

Novi slučaj muškog nasilja u porodici. Ovog puta na Novom Beogradu

Objavljeno: 16:23h

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv V.S.(59) zbog sumnje da je 4. februara na Novom Beogradu u alkoholisanom stanju, u prisustvu maloletnog deteta, supruzi zadao oko 30 udaraca po glavi i telu.

Oštećena je tom prilikom zadobila lake telesne povrede u vidu nagnječenja u predelu temena sa leve strane, nagnačenja u levoj čeonoj slepočnoj regiji, nagnječenja u predelu gornjeg levog očnog kapka, nagnječenje u predelu oba obraza sa nagnječenjem sluznice oba obraza, nagnječenje u predelu sluznice gornje usne i nagnječenje obe šake.

V.S. se sumnjiči da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici, a da je u trenutku njegovog izvršavanja imao 1,71 promila alkohola u krvi, navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Policija
Policijafoto: Nenad Kostić

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog proglasi krivim, kao i da mu izrekne uslovnu osudu na taj način što će okrivljenom utvrditi kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i dva meseca i istovremeno odrediti da se ovako određena kazna zatvora neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja četiri godine ne izvrši novo krivično delo.

Predloženo je i da sud okrivljenom izrekne meru Obavezno lečenje alkoholičara.

Bonus video:

01:04

Srbija protiv nasilja demonstrira nasilje

(Espreso/ Telegraf/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.