DA LI JE SAŠKA (30) UBIJENA ILI JE DIGLA RUKU NA SEBE? Naložena obdukcija, evo šta je dosadašnja istraga pokazala
Saška Jovanović, Foto: Društvene mreže

STRAŠNO

DA LI JE SAŠKA (30) UBIJENA ILI JE DIGLA RUKU NA SEBE? Naložena obdukcija, evo šta je dosadašnja istraga pokazala

Policija je zvanično samo potvrdila da su njeni pripadnici pronašli telo žene, za kojom se traga od ponedeljka, i da se vrši uviđaj

Objavljeno:

Na telu nesrećne Saške Jovanović (30), iz leskovačkog sela Čekmin, koja je jutros pronađena mrtva, nema tragova nasilja, pa će uzrok njene smrti utvrditi obdukcija koja će biti naložena od strane nadležnog tužilaštva.

Nezvanična saznanja govore o tome da na telu nesrećne žene nema povreda vidljivih golim okom, pa se pretpostavlja da je izvršila samoubistvo, ali će bilo kakva zvanična informacija o ovom slučaju morati da sačeka nalaze obdukcije, odnosno rezultate toksikoloških analiza.

Policija je zvanično samo potvrdila da su njeni pripadnici pronašli telo žene, za kojom se traga od ponedeljka, i da se vrši uviđaj.

Hitna pomoć, Saška Jovanović
foto: Dragan Marinković

Telo je pronađeno u blizini njene porodične kuće, u šumarku nedaleko od potoka, odnosno kanala za prikupljanje atmosferskih voda koji prolazi atarom ovog sela.

Saška je nestala u ponedeljak ujutro kada je pošla na posao. Nije ušla u autobus koji prevozi radnike do jedne od fabrika u Leskovcu, gde je ova mlada žena i majka dvoje dece bila zaposlena. Nije se pojavila ni na radnom mestu, pa je njen nestanak prijavljen policiji.

Tada je započeta intenzivna potraga za nestalom ženom, a jutros su se u pretragu terena uključili njeni rođaci i prijatelji kada su pripadnici policije naišli na telo. Potraga je okončana tragedijom koja je meštane Čekmina ostavila u šoku.

Bonus video: NESTANAK DECE

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/Novosti/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.