OVAKO SU OSUMNJIČENI ZA TEŠKA KRIVIČNA DELA ODVEDENI NA SASLUŠANJE: Terete se i za UBISTVA, velika AKCIJA POLICIJE
Hapšenje, Foto: MUP Srbije

DETALJI

OVAKO SU OSUMNJIČENI ZA TEŠKA KRIVIČNA DELA ODVEDENI NA SASLUŠANJE: Terete se i za UBISTVA, velika AKCIJA POLICIJE

Uhapšeni se terete za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, dva krivična dela teško ubistvo i jedno teško ubistvo u pokušaju

Objavljeno:

Pripadnici organizovane kriminalne grupe koji su danas uhapšeni, u toku večeri, uz velike mere bezbednosti, iz SBPOK-a prevezeni su u Tužilaštvo za organizovani kriminal na saslušanje.

Podsetimo, nakon višegodišnje istrage i intenzivnog operativnog zajedničkog rada sa Evropolom i Evrodžastom, na teritoriji Srbije, Španije, Grčke i Republike Srpske, uhapšeni su munjevitom akcijom M. B. (1982), D. J. (1992), D. T. (1964), V. V. (1991), S. V. (1986), V. M. (1979), N. D. (1989), R. S. (1963) i A. R. (1980).

1 / 5 Foto: MUP Srbije

To je bila zajednička međunarodna akcija "Vertikala" pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Uprave kriminalističke policije (UKP), Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, Bezbednosno-informativne agencije, Evropola, Evrodžasta, kao i policija Kraljevine Španije, Republike Grčke i Republike Srpske.

00:44

Odvođenje Šaricevih, Belivukovih i Zvicerovih vojnika u TOK

Uhapšeni se terete za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, dva krivična dela teško ubistvo i jedno teško ubistvo u pokušaju.

Ovim krivičnim delima lišeni su života Alan Kožar, Damir Hadžić, Igor Dedović i Stevan Stamatović i ranjena je supruga Stevana Stamatovića.

Kako je naveo načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić, organizatori navedene organizovane kriminalne grupe su Radoje Zvicer, Darko Šarić i Veljko Belivuk.

Bonus video:

00:44

Odvođenje Šaricevih, Belivukovih i Zvicerovih vojnika u TOK

(Espreso/Kurir/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.