PRONEVERILI VIŠEMILIONSKU SUMU? Uhapšen ceo sindikatski vrh sa predsednikom Antićem
Novica Antić, Foto: Privatna arhiva

DETALJI

PRONEVERILI VIŠEMILIONSKU SUMU? Uhapšen ceo sindikatski vrh sa predsednikom Antićem

Novica Antić (predsednik VSS), zbog pronevera pošto je doneo odluke kojima se Predragu Jevtiću isplaćuje 3,5 miliona dinara neosnovano

Objavljeno: 10:13h

Posle jutrošnje akcije pripadnika UKP i pretresa na više lokacija u Beogradu i na teritoriji Vojvodine, po nalogu Višeg javnog tužilaštva POSK Novi Sad, a u saradnji s poreskom policijom Novi Sad, određeno je zadržavanje do 48 sati sledećim osobama, piše Kurir.

Novica Antić (predsednik VSS), zbog pronevera pošto je doneo odluke kojima se Predragu Jevtiću isplaćuje 3,5 miliona dinara neosnovano.

Takođe, pod sumnjom je da je preuzimao telefone i tehniku sindikata i dalje prodavao čime je oštetio sindikat za preko 1,5 miliona.

Zatim, Dušku Tolmacu isplaćeno je oko 700.000 dinara na ime pozajmica suprotno aktima sindikata.

Duško Tolmac (zamenik predsednika VSS). Zbog sumnje da je izvršio proneveru jer je Novici Antiću suprotno aktima sindikata pribavio korist od 6,2 miliona dinara.

Predrag Jevtić (generalni sekretar VSS). Zbog sumnje da je počinio krivično delo pronevere. On se tereti da je mobilne telefone i opremu sindikata, dobijene preko operatera, dalje prodavao i na takav način pribavio protivptavnu imovinsku korist od preko 1,5 miliona dinara.

Bonus video: Hapšenje za teško ubistvo u Zemunu

00:34

Hapšenje za teško ubistvo u Zemunu

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.