POTEZ OVOG VOZAČA NA IBARSKOJ MOGAO JE DA GA KOŠTA ŽIVOTA: Sve je snimljeno, ZANEMEĆETE OD PRIZORA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/_belgrade_city_

NEVEROVATNO

POTEZ OVOG VOZAČA NA IBARSKOJ MOGAO JE DA GA KOŠTA ŽIVOTA: Sve je snimljeno, ZANEMEĆETE OD PRIZORA (VIDEO)

Bahata i nepropisna vožnja koja je mogla da ugrozi i druge učesnike u saobraćaju na ovoj deonici puta, izazvala je bes građana

Objavljeno:

Policijski službenici Uprave saobraćajne policije Policijske uprave za grad Beograd podneli su prekršajnu prijavu protiv šezdesetdevetogodišnjeg vozača iz Ivanjice zbog izvršenog prekršaja nasilničke vožnje.

Nakon objave na društvenoj mreži Instagram, na kojoj se vidi snimak prekršaja učinjenog dana 19.02.2024. godine na Državnom putu Stepojevac-Lazarevac, Uprava saobraćajne policije Policijske uprave za grad Beograd, u saradnji sa Odeljenjem saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku, identifikovala je učinioca prekršaja i podnela prekršajnu prijavu.

Naime, opasna vožnja zabeležena je 19. februara, a snimak je objavljen na društvenim mrežama. Kako se vidi na snimku, vozač automobila pretiče u punoj liniji auto ispred sebe dok mu u susret idu kamion i još jedna kola.

Bahata i nepropisna vožnja koja je mogla da ugrozi i druge učesnike u saobraćaju na ovoj deonici puta, izazvala je bes građana.

Bonus video: Saobraćajna nezgoda kod Arene, ugao Bulevara Zorana Đinđića i Antifašističke borbe

00:11

Saobraćajna nezgoda kod Arene, ugao Bulevara Zorana Đinđića i Antifašističke borbe

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.