"TUGA JE PREVELIKA DA ODE OVAKO...": Ovo je Stevan koji je nastradao na pruzi u Nišu, nije mu bilo spasa! (FOTO)
Stevan S., Foto: Društvene mreže

stravično!

"TUGA JE PREVELIKA DA ODE OVAKO...": Ovo je Stevan koji je nastradao na pruzi u Nišu, nije mu bilo spasa! (FOTO)

Stevan S. je od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta

Objavljeno:

Rodbina mladog Stevana S. (33) potvrdila je strašne vesti o njegovoj pogibiji juče u popodnevnim časovima kada ga je udario voz koji je saobraćao od Niša do Zaječara.

- Obdukcija je u toku, ne znamo još ništa, tuga je prevelika da ode ovako, mnogo je teško, dečko je bio mlad i zdrav - rekao je izvor blizak porodici za Kurir.

Stevan S. malo pre nesreće delio je na društvenim mrežama objave sa svojim prijateljima, između ostalog, nekoliko sati pre nego što je nastradao, podelio je i fotografiju sa pruge.

Stevan S.
Stevan S.foto: Društvene mreže

Prijatelji i porodica su u šoku, redom se opraštaju na društvenim mrežama od Stevana koji je prerano napustio ovaj svet.

- Šta reći, a suzu ne pustiti kada nastrada mlad čovek, brat, drug, prijatelj... Stevo, otišao si tamo gde najbolji pre vremena odlaze, zašto? Ni ti sam ne bi znao reći. Tuga i bol se ne mogu opisati kolika je u svima nama koji te znamo i koji su te poznavali. Čuli smo se kratko pre tvog stradanja kolega moj dragi... neka te anđeli nebeski sada paze gore gde ćemo svi nekada otići. Večna ti slava - bio je jedan od komentara Stefanovog bliskog prijatelja.

Kako smo ranije pisali, muškarac je od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta, kada je Hitna pomoć mogla da konstatuje samo smrt.

Bonus video:

03:02

TRAGEDIJA NAD TRAGEDIJAMA, CRNO BEZ IMALO BELA Upravnik lovišta u Ivanjici posle pogibije lovca: Ivanjica je zavijena u crno

(Espreso/Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.