UHAPŠENI NASILNICI IZ KALUĐERICE: Brutalno pretukli maloletnika, krv mu lila na sve strane
Policija / Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

Policija

UHAPŠENI NASILNICI IZ KALUĐERICE: Brutalno pretukli maloletnika, krv mu lila na sve strane

Uhapšeni nasilnici već dugo haraju beogradskim naseljem Kaluđerica,

Objavljeno: 14:53h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Grocka, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, efikasnim radom, rasvetlili su krivično delo nasilničko ponašanje i uhapsili Ž. Č. (1987) i S. Č. (2004) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Oni se sumnjiče da su 9. februara, u večernjim satima, u Kopaoničkoj ulici u naselju Kaluđerica, fizički i bejzbol palicama napali dvojicu maloletnika nanevši im tom prilikom lake telesne povrede.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Policija ilustracija
Policija ilustracijafoto: Petar Aleksić

Kako piše Alo,uhapšeni nasilnici već dugo haraju beogradskim naseljem Kaluđerica, a kako se pretpostavlja, ovo nije prvi put da se nešto ovako dogodilo. Naime, 3. oktobra prošle godine pretučena su i dvojica tinejdžera (16). Ipak, ovo je prvi put da su ovi nasilnici prijavljeni policiji, jer žrtve i porodice, kao i meštani, žive već dugo u strahu.

- Nasilnici su prišli mladiću i upitali ga: „Zašto si nas pogledao?“ Posle toga su brutalno pretukli tinejdžera, gotovo su ga unakazili. Razbili su mu glavu iz koje je krv liptila. Nasilnici su godišta od 20 do skoro 40 godina, a nasrnuli su na tinejdžera od 17 godina. Pretučeni momak je navodno pozvao policiju i njima je otkrio ko ga je napao - rekao je izvor za Alo! i dodao da se među meštanima tačno zna šta su sve radili:

- Pojedincima su palili vozila ili ubacivali im bombe u dvorište, kako bi ih zastrašili, a potom i reketirali. Sada su dotakli dno, jer su napali decu, odnosno tinejdžere.

Kako Alo! piše pripadnici ove bande imaju poznatog rođaka koji se trenutno nalazi na izdržavanju kazne zbog razbojništva, navodno je palio automobile, jer je na taj način žrtve plašio a potom ih i reketirao.

(Espreso/Kurir/Tatjana Vasiljević/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.