BAKA POGINULA U NESREĆI NA KRITU, NJENOM UNUKU SE DANIMA BORILI ZA ŽIVO: Mali Nikola (2) nije izdržao, TUGA VELIKA
Baka koja je poginula na Kritu, Foto: Printscreen/Facebook/Μαρια Καραμανια

saobraćajna nesreća

BAKA POGINULA U NESREĆI NA KRITU, NJENOM UNUKU SE DANIMA BORILI ZA ŽIVO: Mali Nikola (2) nije izdržao, TUGA VELIKA

U bolnivi su se borili za njegov život ali nisu uspeli.

Objavljeno:

Mali Nikola (2), koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Kritu kada je poginula njegova baka Marija, preminuo je u bolnici u četvrtak uveče nakon što se danima borio za život.

Do nesreće je došlo 28. januara u mestu Ligarija na Kritu. Dok je njegova baka Marija poginula par sati nakon nesreće, teško povređenog dečaka su prebacili u bolnicu u kojoj se nalazio sve do poslednjeg trenutka života.

Medicinsko osoblje bolnice, koje je uložilo sve napore da spase malog Nikolu, preuzelo je težak zadatak da obavesti njegove roditelje o tragičnom razvoju događaja i nekoliko sati kasnije u četvrtak, nakon što skener mozga nije pokazao pozitivne indikacije, dečak je preminuo.

Njegova 59-godišnja baka je izgubila život u šokantnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na severnoj drumskoj osovini Krita, neposredno pre Ligarije. Nesrećna žena koja se nalazila na mestu vozača teško je povređena i u kritičnom stanju je hospitalizovana na Odeljenju intenzivne nege gde je preminula nekoliko sati kasnije.

Navodi se da 38-godišnji Sirijac koji je upravljao kombijem koji se sudario sa vozilom u kojem su bili Marija i Nikola tvrdi da je vozio oprezno.

On je navodno rekao da je, dok je vozio kroz oštru krivinu i bio na desnoj strani saobraćajne trake, iznenada ispred sebe ugledao kozu. Kako navodno tvrdi, pritisnuo je kočnicu kako bi izbegao životinju, zbog čega je kombi skrenuo sa kursa i sudario se sa vozilom koje je išlo iz suprotnog smera.

Bonus video:

02:35

NOVOPAZARSKA POLICIJA NIJE ZNALA KUD ĆE PRE! Smrt zbog droge, stravičan sudar kod škole i hapšenje dilera za MANJE OD 24 SATA

Espreso / Telegraf / priredila: A.S.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.