ŠTA SE DEŠAVA SA BEOGRADSKOM OMLADINOM?! Sukobi mladića sve ćešći, JEDAN UBIJEN, DVOJICA RANJENIH
Jovan i Boro napadnuti su nožem, dok je na Bogdana pucano u parku, Foto: Društvene mreže, Kurir, Kurir/Privatna arhiva, Mup, Nemanja Nikolić, Tamara Trajković

STRAŠNO

ŠTA SE DEŠAVA SA BEOGRADSKOM OMLADINOM?! Sukobi mladića sve ćešći, JEDAN UBIJEN, DVOJICA RANJENIH

Jovan i Boro napadnuti su nožem, dok je na Bogdana pucano u parku

Objavljeno:

Za samo dva dana u Beogradu su se dogodila dva odvojena napada u kojima je jedan mladić ubijen, a dvojica su ranjena. U prvom napadu koji se dogodio u Borči ubijen je Jovan M. (23), a ranjen je Boro J. (23). Samo 48 sati kasnije usred parka na Karaburmi ranjen je Bogdan J. (23).

Jovan i Boro napadnuti su nožem, a napadači su se nakon krvavog obračuna dali u bekstvo, međutim nakon dva dana su uhapšeni.

Ubijeni Jovan Milovanović
Ubijeni Jovan Milovanovićfoto: Društvene mreže

Lisice na ruke stavljene su B.B. i jednom maloletniku (17).

Jovan je zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka grudi i preminuo je na licu mesta.

Šta se dogodilo?

Prema rečima očevidaca, mladići su se našli u parku. Prvo je došlo do svađe, a potom i do guranja među njima.

1 / 4 Foto: Kurir

Kako se kasnije saznalo, ubijeni Milovanović i ranjeni mladić su navijači.

Sumnja se da su prethodno u više u navrata B. B. i pomenuto maloletno lice odlazili na adresu oštećenog Jovana zbog neizmirenog duga, gde ga nisu zaticali, pa su njegovoj majci pretili napadom na život sina.

Umešana i devojka?

Kada je B.B. (22) saslušan u Višem javnom tužilaštvu, pojavila se informacija da je pored maloletnika u ubistvo umešana i NN ženska osoba koja im je u izvršenju dela pomogla.

Naime, kako se sumnja, 1. februara ove godine NN ženska osoba dogovorila sastanak sa Jovanom i o tome obavestila osumnjičene, koji su na dogovoreno mesto došli noseći sa sobom noževe.

Pošto je Milovanović stigao na dogovoreno mesto sa oštećenim Borom J, osumnjičeni su, nakon kraće rasprave, izvadili noževe i zadali ubodnu ranu Boru J, dok je Milovanović počeo da beži.

B. B. i maloletnik su ga sustigli i zadali mu 15-ak ubodnih rana, usled kojih je oštećeni preminuo pre dolaska Hitne pomoći.

Osumnjičeni za ubistvo noževe su odbacili u kanalizacioni šaht gde su ih pronašli policijski službenici, saopštio je raniije MUP.

Nije želeo da otkrije identitet napadača

Boro koji je preživeo napad razgovarao je sa policijom, ali, navodno, nije želeo da otkrije identitet osobe koja ih je izbola nožem.

00:28

Hapšenje B. B. i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo

Napadači su dva dana bili u bekstvu, nakon čega su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo.

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana B. B. (22),

Osumnjičeni B.B. se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosti odbranu. Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Pucnjava na Karaburmi

Oko 20.15 sati 3. februara u Kamčatskoj ulici na Karaburmi jedna osoba ispalila je više metaka u pravcu Bogdana J. (23).

Ranjeni Bogdan
Ranjeni Bogdanfoto: Kurir/Privatna arhiva

Bogdan je, prema nezvaničnim informacijama, u trenutku pucnjave bio sa devojkom u parku. Ranjen je u obe noge, a napadač je pobegao.

Sumnja se da je napadač imao pomagača, a takođe i da su znali u koje vreme će Bogdan da bude u parku, te su mu napravili "sačekušu".

Ubrzo je na lice mesta pristiglo pet policijskih automobila, kao i Hitna pomoć, koja je Bogdana u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar.

00:09

Mesto na Karaburmi gde je ranjen navijač Partizana Bogdan Jelišić

Problematičan mladić, ni on nije želeo da otkrije identitet napadača

Bogdan važi za problematičnog mladića i navodno je upleten u poslove sa narkoticima, na šta ukazuje i činjenica da nije hteo da sarađuje sa policijom i kaže ko su napadači i da li ih poznaje.

Kako je pisao Kurir, Bogdan J. se dovodi u vezi sa navijačkom grupom Principi, koja je inače bila paravan za kriminalne radnje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Bonus video: Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.