OGLASILA SE MAJKA STEFANA (19) UBIJENOG ISPRED KLUBA U VELIKOJ PLANI: Njene reči KIDAJU DUŠU, ovo je PRETUŽNO
Stefan Filić, Foto: Facebook/Printscreen/Milica Milenković

pretužno

OGLASILA SE MAJKA STEFANA (19) UBIJENOG ISPRED KLUBA U VELIKOJ PLANI: Njene reči KIDAJU DUŠU, ovo je PRETUŽNO

Četiri godine je prošlo od kako je brutalno ubijen Stefan Filić ispre jednog kluba u Velikoj Plani

Objavljeno:

Prođoše četiri preduge i preteške godine bez tebe sine. Da sam znala čvrsto bih te zagrlila i ne bih te pustila da me ostaviš da tugujem. Vreme prolazi, sve ce proći, ali ti nikad nećeš anđele.

Ljubinka Filić, majka ubijenog Stefana Filića (19) koji je ispred kluba nasmrt pretučen u Velikoj Plani. Trojica napadača nasrnuli su najpre na Filićevog mlađeg brata i druga, a zatim se umešao Stefan želeći da ih rastavi. Stefan je preminuo od posledica povreda koji su mu nasilnici naneli.

Za njegovo ubistvo izrečena je drugostepena presuda Nikoli Bojoviću i Mitru Pandureviću, koji su oglašeni krivima. Bojović je osuđen na 18 godina zatvora, dok je Pandurević osuđen na kaznu od 15 godina zatvora. Za ubistvo Stefana Filića osuđen je i Predrag Stojiljković koji se tereti za delo nasilničko ponašanje. On je osuđen na 2 godine i 8 meseci zatvora.

Stefan Filić
foto: Facebook

Ta 2020. je bila prestupna.. Osetili smo njeno bukvalno značenje. Ogavni tek ispileli prestupnici su naterali jednu majku da svoj cvet, prvonikli, vrati zemlji. Crnoj i teškoj kao i njena sama tuga. Seme ne niče, ako se u prestupnoj godini posadi, kažu.. Ko što meni neće nići moj cvet, već četvrtu godinu ga zalivam suzama.. Ne ponovilo se nikom više ni nečiji prestup, ni prestupnici. Ni ovakva bol ni ovakvi kukavni krvnici. Samo nek prođe i ova prestupna, godine neka više prođu.. Život. Da postanem seme i ja i neka me posade uz moje seme tek promuklo i u cvatu zgaženo, da ćutim i zgrejem se uz njega svojom ljubavlju i možda ćemo nići oboje zagrljeni u neki novi život i svet - napisala je neutešna majka ubijenog tinejdžera.

Podsetimo, Stefan Filić, maturant Ekonomske škole u Velikoj Plani, napadnut je ispred kluba "Brodolom" u Velikoj Plani u februaru 2020. godine. Trojica napadača nasrnuli su najpre na Filićevog mlađeg brata i druga, a zatim se umešao Stefan želeći da ih rastavi.

Stefan je preminuo od posledica povreda koji su mu nasilnici naneli.

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso/Blic/Iva Ogarević/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.