POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KINESKI TRŽNI CENTAR JUTRO NAKON POŽARA: Ostao samo PRAH I PEPEO, neverovatno! (FOTO/VIDEO)
Kineski tržni centar u Bloku 70, Foto: Kurir televizija

STRAŠNO

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KINESKI TRŽNI CENTAR JUTRO NAKON POŽARA: Ostao samo PRAH I PEPEO, neverovatno! (FOTO/VIDEO)

U intervenciji učestvuje 76 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vatrogasnih vozila

Objavljeno:

Juče je u Beogradu ponovo goreo Kineski tržni centar. Nakon četvoročasovne borbe sa vatrenom stihijom, vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar.

"U gašenju su prvi put učestvovala dva helikoptera koje je naša zemlja nedavno nabavila", rekao je predsednik Aleksandar Vučić, koji je istakao i da će istraga pokazati da li je požar nameran ili slučajan. Nije bilo povređenih - ni korisnika lokala, ni vatrogasaca spasioca.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

- Skoro 24 sata kasnije evo me ovde. Nemam tačnih informacija o materijalnoj šteti osim toga da je ogromna. Znamo da nema povređenih. Objekat je u potpunosti izgoreo i dalje se oseća miris plastike. Uzrok požara još uvek nije ustanovljen. Ovde su cele noći dežurale policijske ekipe, da ukoliko bi došlo do brze intervencije - rekla je Stanković i dodala:

- Tokom samog požara juče mogli smo da čujemo eksplozije, to su najverovatnije bile eksplozije plinskih boca. Po društvenim mrežama se govori o tome da je uzrok požara bila grejalica. Svakako danas ćemo saznati uzrok požara kada se izađe na teren. Lokali koji su bili u prizemlju nisu toliko oštećeni, međutim, lokali na spratu su spalili i zidove na kojima je ostao samo aluminijum.

Podsetimo, u intervenciji učestvuje 76 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vatrogasnih vozila, dok su pripadnici Helikopterske jedinice sa tri helikoptera u 37 naleta izbacili ukupno 71 tonu vode.

Bonus video: Požar u Bloku 70

00:55

Požar u Bloku 70

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.