OGLASIO SE OTAC BRITANKE KOJA JE UMRLA U BEOGRADU NAKON OPERACIJE U TURSKOJ! Očajan ČOVEK ima samo 1 ŽELJU
Morgan Ribeiro, Foto: Printscreen/Tik-Tok

tragedija

OGLASIO SE OTAC BRITANKE KOJA JE UMRLA U BEOGRADU NAKON OPERACIJE U TURSKOJ! Očajan ČOVEK ima samo 1 ŽELJU

Pre postupka, Morgan je imala virtuelne konsultacije sa turskom kompanijom u septembru 2023. pre nego što je rezervisala operaciju u januaru

Objavljeno:

Otac devojke iz Britanije koja je u Beogradu umrla nakon operacije u Turskoj osudio je lekare, a zatim je zamolio sve da nikada ne putuju na ovako rizične zahvate.

Ričard Ribeiro (44) rekao je u izjavi za Mirror da je njegova ćerka Morgan istražila koje je najpouzdanije mesto gde bi mogla da ode na operaciju želudca.

Ona je iskoristila novac iz fonda koji su joj roditelji dali za 18. rođenedan. Za operaciju je dala 2.500 funti.

"Želimo da budemo sigurni da se ovako nešto više nikada ne ponovi. Da se ​​deca više ne oduzimaju porodicama zbog ovih smešnih operacija, koje se ne rade kako treba i tokom kojih se ne poštuju odgovarajuće procedure. Ne želim da bilo koja druga porodica ikada pati ovako", rekao je Ričard.

Morgan, koja je iz Londona, je početkom januara otputovala u Tursku na operaciju želuca, nakon što je godinama trpela nasilje zbog prekomerene težine. Tri dana nakon operacije turski lekari su joj rekli da je bezbedno da putuje. Sa dečkom se ukrcala na let u Istanbulu, ali nakon što joj je pozlilo tokom leta, došlo je do hitnog sletanja u Beograd, gde su brigu o njoj preuzeli naši lekari.

Lekari su morali da operišu Morgan nakon što su otkrili da joj je tanko crevo presečeno tokom operacije želuca, što je dovelo do infekcije. Porodica kaže da su joj hirurzi uklonili 10 centimetara tankog creva i da su se nadali da će uspeti da joj spasu život.

Podsetimo, lekari u Beogradu su otkrili da su lekari iz Turske oštetili Morgan tanko crevo.

Tokom operacije morali su da joj odstrane 10 centimetara tankog creva.

Nažalost, Morgan je 9. januara imala srčani udar, zbog čega je uvedena u indukovanu komu.

Preminula je četiri dana kasnije.

Poslednja objava Morgan
Poslednja objava Morganfoto: Printscreen/Tik-Tok

Morganina sestra Kejli Ribeiro molila ju je da ne ide na operaciju koja nosi niz komplikovanih zdravstvenih rizika.

Pre postupka, Morgan je imala virtuelne konsultacije sa turskom kompanijom u septembru 2023. pre nego što je rezervisala operaciju u januaru.

Njen dečko Džejms tvrdi da bolničko osoblje i prevodioci koji su razgovarali sa njom nisu spomenuli opasnosti povezane sa operacijom pre nego što je Morgan otišla pod nož.

Nakon njene operacije, dok su leteli ka Londonu, Džejmi se prisetio da je Morgan bila "veoma vruća i da je imala strašne bolove".

"Stjuardesa joj je dala led i vodu, ali je teško disala pa su je odveli u prednji deo aviona gde je bilo više mesta. Pokušali su da joj daju masku za kiseonik. Video sam da nešto ozbiljno nije u redu", ispričao je Džejmi.

Bonus video:

19:05

ŠTA MORATE DA ZNATE AKO ŽELITE DA SMANJITE ŽELUDAC

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.