VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO SE OGLASILO ZBOG UČENIKA IZ SUBOTICE: Roditelji tvrde da je pretio nastavnicima i učenicima
Policija / Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

STRAŠNO

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO SE OGLASILO ZBOG UČENIKA IZ SUBOTICE: Roditelji tvrde da je pretio nastavnicima i učenicima

Iz Višeg tužilaštva navode da je u toku istraga.

Objavljeno:

Policija u Subotici podnela je krivičnu prijavu protiv učenika osnovne škole “Sečenji Ištvan” zbog sumnje da je počinio delo ugrožavanje sigurnosti, a sada se oglasilo i Više javno tužilaštvo za Nova.rs.

Iz Višeg tužilaštva navode da je u toku istraga.

„Obaveštavamo Vas da je povodom događaja u Osnovnoj školi „Sečenji Ištvan“ u Subotici, Više javno tužilaštvo dana 22.01.2024. godine zaprimilo krivičnu prijavu protiv jednog maloletnog lica zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, te da će tužilaštvo nakon razmatranja spisa predmeta odlučiti da li će protiv navedenog maloletnika pokrenuti krivični postupak“, navodi se u odgovoru za portal Nova.rs.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, dečak je prošli ponedeljak udaljen sa nastave jer nije hteo da preda mobilni telefon na času engleskog jezika, da bi u četvrtak bio viđen ispred škole. Tada je njegova školska drugarica na času hemije ispričala kako on „želi da izbode nastavnicu i da će se osvetiti svima koji su mu se podsmevali“.

„Devojčica koja je stalno sa njim je to ispričala i onda je nastao haos. Deca su se jako uplašila, a i mi roditelji jer nam ništa nije rečeno šta se dešava. On odranije pravi probleme, čujemo svakakve priče, ne znamo šta je istina i uporno insistiramo da nam neko kaže“ ispričao je jedan od uznemirenih roditelja.

Bonus video: PRLJAVO JE, MNOGO SE BRINEMO ZA DECU Pogledajte na koji način se greju đaci u jednoj od NAJSTARIH škola u Srbiji: ŠOK!

01:58

PRLJAVO JE, MNOGO SE BRINEMO ZA DECU Pogledajte na koji način se greju đaci u jednoj od NAJSTARIH škola u Srbiji: ŠOK!

(Espreso/Nova.rs/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.