DOKTORU IZ SREMSKE MITROVICE ODREĐEN PRITVOR! Tužilaštvo nastavlja ISTRAGU
Foto: andriy popov panterhermedia profimedia

TEŠKO DELO PROTIV ZDRAVLJA LJUDI

DOKTORU IZ SREMSKE MITROVICE ODREĐEN PRITVOR! Tužilaštvo nastavlja ISTRAGU

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici nastavlja istragu u ovom predmetu, a javnost se obaveštavati o svim radnjama koje preduzme

Objavljeno: 20:53h

Dana 20. januara 2024. Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici priveden je M.M., lekar specijalista ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, zbog krivičnog dela Teško delo protiv zdravlja ljudi, jer postoje osnovi sumnje da je izvršio ovo krivično delo dana 12. januara 2024. godine u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Osumnjičeni je saslušan, nakon čega je mu je sud, po predlogu tužilaštva, odredio pritvor — zbog opasnosti od ometanja postupka uticajem na svedoke, opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici nastavlja istragu u ovom predmetu, a javnost se obaveštavati o svim radnjama koje preduzme.

Bonus video:

01:17

ZBOG ČEGA ŽENE NE OSTAJU TRUDNE VIŠE OD JEDNOG PUTA? Ginekolog obelodanio: Nisu finansije, ZBOG OVOGA SA TRUDNICE NAJUGROŽENIJE!

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.