BEOGRAĐANKA 7 MESECI PROGANJALA DEVOJKU, PA JOJ SE POJAVILA NA VRATIMA: Kad su policajsci čuli ovo, šokirali se
Foto: Kurir

strašno!

BEOGRAĐANKA 7 MESECI PROGANJALA DEVOJKU, PA JOJ SE POJAVILA NA VRATIMA: Kad su policajsci čuli ovo, šokirali se

Veštak je u prostorijama tužilaštva obavio veštačenje osumnjičene na osnovu kojeg je utvrđeno da je u pitanju neuračunljivo lice

Objavljeno:

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana je osumnjičena K.K., prema kojoj je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje zbog krivičnog dela Proganjanje.

Osumnjičenoj se stavlja na teret da je u vremenskom periodu od maja do novembra 2023. godine proganjala oštećenu N.S. uporno pokušavajući da, protiv njene volje, sa njom uspostavi komunikaciju putem svog broja telefona i preko članova porodice oštećene, nakon čega je došla na adresu gde se nalazi porodični stan oštećene i lupala na vrata.

Osumnjičena je priznala izvršenje krivičnog dela i izjavila da su ona, oštećena i još četiri ženske osobe drugarice još iz srednje škole, ali da se ona posvađala sa njima i da želi da priča sa njima, jer smatra da su one odgovorne za njen raskid sa bivšim dečkom.

Potom je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu donelo naredbu za psihijatrijsko veštačenje.

Veštak je u prostorijama tužilaštva obavio veštačenje osumnjičene na osnovu kojeg je utvrđeno da je u pitanju neuračunljivo lice.

S obzirom na tu činjenicu, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor i da se smesti u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu zbog postojanja opasnost da bi usled duševnih smetnji mogla da izvrši krivično delo i da utiče na oštećenu i svedoke – roditelje oštećene.

(Espreso/Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.