BOLNA ISPOVEST MAJKE BEBE OD 6 MESECI KOJA JE STRADALA U POŽARU KOD SOPOTA: "U prostoriji je bila kvarcna peć" FOTO
Požar u Sopotu, Foto: Zorana Jevtić

TUGA

BOLNA ISPOVEST MAJKE BEBE OD 6 MESECI KOJA JE STRADALA U POŽARU KOD SOPOTA: "U prostoriji je bila kvarcna peć" FOTO

Devojčica je za par dana trebalo da napuni šest meseci

Objavljeno:

Danijela Petković, majka šestomesečne bebe koja je nastradala u požaru koji je izbio juče u porodičnoj kući kod Sopota kaže da ih je zadesila velika tragedija.

Sa vidljivim opekotina na telu i licu, u crnini i sa suzama u očima ispričala je kako je došlo do požara koji je buknuo.

- Bila sam u istoj prostoriji u kojoj su bila i moja deca. U prostoriji je bila kvarca peć na kojoj sam spremala bebi hranu i u jednom trenutku je nešto puklo. Čulo se, a onda je došlo do varnice koja je sevnula i ja sam razbila prozor i uzela prvo stariju ćerkicu, a onda srednju i pala sam kada sam krenula da izvučem bebu. Vatra je već uhvatila ćebence pokušala sam ali nisam uspela - potresnim glasom kaže majka i dodaje:

- Sve sam uradila ali nisam uspela da je spasim. Sve je izgorelo unutra. Vatrogasci su brzo došlo, ali nisu ni oni mogli da pomognu već je bilo kasno...

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Devojčica je za par dana trebalo da napuni šest meseci.

Biljana Petković, baka stradale devojčice kaže da je njena snaja hrabra žena.

- Vidite koliko je ona sitna, a uspela je da razvali štok i spase dvoje dece! Da nije pala spasila bi i bebu nažalost nije uspela u tome, ali ona je heroj! Nijednog trenutka nije mislila na sebe. Vidite kakve opekotine ima... Kada su vatrogasci došli ona je samo pala pored bunara, ali tada je već bilo prekasno za naše unuče - kaže ova baka za Kurir i dodaje da nisu tačni navodi da su deca u trenutku požara bila sama.

- Sramota je da se tako nešto kaže i priča, da nije bila tu pitanje bi bilo da li bi ijednog dete spasila. Dogodila se velika tragedija...

Bonus video:

01:32

POTRESNA ISPOVEST MAJKE BEBE STRADALE U POŽARU KOD SOPOTA

(Espreso / Kurir / Brankica Travica / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.