UHAPŠENA STANODAVKA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE UZIMALA DEPOZITE ZA STANOVE KOJE NE POSEDUJE: Ovo su svi detalji
Policija/Ilustracija, Foto: RINA

dolijala

UHAPŠENA STANODAVKA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE UZIMALA DEPOZITE ZA STANOVE KOJE NE POSEDUJE: Ovo su svi detalji

Sumnja se da su od uplata oštećenih građana ostvarili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više stotina hiljada dinara

Objavljeno: 14:24h

Stanodavka, žena I. L. (28) uhapšena je zbog postojanja osnova sumnje da je sa još jednim osumnjičenim za kojim je raspisana potraga, prevarila više građana uzimajući im novac za navodni zakup stanova koje ne poseduje. Nju je slobode lišila policija s Novog Beograda.

Njih dvoje su, kako se sumnja, u proteklih mesec i po dana postavljali oglase za izdavanje stanova i od potencijalnih zakupaca najpre tražili depozit, a nakon uplate novca sa njima prekidali komunikaciju.

Sumnja se da su od uplata oštećenih građana ostvarili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više stotina hiljada dinara.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu za više krivičnih dela prevara, biti privedena Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video:

05:17

KORUPCIJA U DRŽAVNOM ZDRAVSTVU Stankov: Pacijenti treba da znaju svoja prava, a lekari rade nešto ŠTO NIKAKO NE BI SMELI!

(Espreso/Telegraf/S.Ž./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.