UŽAS U ZEMUNU: Stariji muškarac optužen za POLNO UZNEMIRAVANJE maloletne ćerke prijatelja
Foto: Snežana Krstić

STRAŠNO

UŽAS U ZEMUNU: Stariji muškarac optužen za POLNO UZNEMIRAVANJE maloletne ćerke prijatelja

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da okrivljenom produži pritvor

Objavljeno: 14:37h

Protiv J.S. (61) iz Zemuna Treće osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužni predlog zbog polnog uznemiravanja maloletnice.

"Dana 10. januara 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 18.12.2024. godine u Zemunu izvršio krivično delo Polno uznemiravanje iz odredbe člana 182a stav 2 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika, na taj način što je iskoristivši činjenicu da poznaje porodicu oštećene kao i činjenicu da se niko od punoletnih ukućana nije nalazio u kući, polno uznemiravao maloletnu oštećenu neprimereno je dodirujući.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da okrivljenom produži pritvor s obzirom da i dalje postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, da okrivljenog, nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza, oglasi krivim, te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine kao i da mu izrekne meru Zabrane približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom tako što će okrivljenom biti zabranjen pristup oko mesta stanovanja oštećene na udaljenosti od 100 m te zabraniti mu dalje uznemiravanje oštećene i komunikaciju sa njom u trajanju od tri godine", rekli su iz tužilaštva.

Bonus video: MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

05:15

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.