TRAGEDIJA U ARANĐELOVCU: Tridesetogodišnji muškarac pronađen mrtav ispred porodične kuće
Aranđelovac, Foto: RINA

POTRESNO

TRAGEDIJA U ARANĐELOVCU: Tridesetogodišnji muškarac pronađen mrtav ispred porodične kuće

Muškarac pronađen mrtav u Aranđelovcu

Objavljeno:

Prava tragedija potresla je Aranđelovac kada je tridesetogodišnji muškarac Darko V. pronađen mrtav ispred porodične kuće. On je, kako se sumnja, sebi oduzeo život vešanjem.

- Pre ovog nemilog događaja on je ostavio oproštajno pismo u kojem je kako kažu rođaci napisao razlog zbog kog je sebi oduzeo život, a napisao je i detalje vezane za njegovu sahranu, kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Darko V. imao je svoju firmu i radio kao bravar. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece. Sahrana je danas u selu Brezova.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Bonus video:

05:41

ŠVAJCARSKA ORGANIZACIJA LEGALNO DAJE POMOĆ ZA SAMOUBISTVO! Kandidati plaćaju članarinu, a evo kako izgleda sam smrtonosni čin!

(Espreso/RINA/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.