SRPSKI DEČAK UBIO DEVOJČICU U NEMAČKOJ? Njegov otac prošle godine počinio najgori zločin
Foto: Printscreen/X/@PressePeters

ŠTA JE OVO?!

SRPSKI DEČAK UBIO DEVOJČICU U NEMAČKOJ? Njegov otac prošle godine počinio najgori zločin

Mediji prenose da je osumnjičeni dečak sin Srbina, koji je na vaskršnji ponedeljak 2023. godine u Ulmu ubio svoju sedmogodišnju pastorku

Objavljeno:

Dečak (15), koji je navodno sin Srbina koji je u aprilu ubio dete (7) ispred škole u Ulmu, uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je zadavio svoju devojku (15).

Zločin se dogodio uoči Nove godine u jednoj šumi kod Ulma, a osumnjičeni tinejdžer je navodno nakon zločina pozvao policiju i rekao da je ubio svoju devojku.

Kada su patrole stigle na lice mesta devojčicu su pronašli bez svesti. Ona je hitno prevezena u bolnicu gde je preminula 1. januara u jutarnjim satima.

Mediji prenose da je osumnjičeni dečak sin Srbina, koji je na vaskršnji ponedeljak 2023. godine u Ulmu ubio svoju sedmogodišnju pastorku, što tužilaštvo nije ni potvrdilo ni demantovalo. Podsetimo, policija je Srbina pronašla odmah nakon ubistva devojčice i uhapsila, a u novembru je proglašen neuračunljivim i prebačen je u psihijatrijsku ustanovu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Srbin je navodno tokom suđenja rekao da je pomno izučavao religiju te da "mu je u nekom trenutku postalo jasno da mora da žrtvuje jedno svoje dete Bogu".

Njegov maloletni sin sada je u pritvoru zbog optužbi za ubistvo, a nejasno je zašto je došao na ideju da ubije, kao ni šta je bio motiv da zadavi devojčicu.

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.