PREBIJEN ČUVENI HIRURG KAJTAZI I NJEGOVA DVA SINA I TO ISPRED BEOGRADSKE ŠKOLE! Oglasilo se i Ministarstvo prosvete
Foto: Kurir/Privatna arhiva

UŽAS

PREBIJEN ČUVENI HIRURG KAJTAZI I NJEGOVA DVA SINA I TO ISPRED BEOGRADSKE ŠKOLE! Oglasilo se i Ministarstvo prosvete

Marijana Kajtazi, supruga dr Branka Kajtazija izjavila je da zaposleni u OŠ "Branislav Nušić" nisu reagovali u skladu sa školskim protokolom

Objavljeno:

Nakon pisanja Kurira o poznatom beogradskom neurologu dr Branku Kajtaziju, koji je zajedno sa svojim sinovima prebijen u ponedeljak metalnim štanglama u parku u naselju Braća Jerković, reagovalo je i Ministarstvo prosvete koje će poslati prosvetnu inspekciju u Osnovnu školu "Branislav Nušić". - Ministarstvo prosvete uputiće prosvetnu inspekciju u školu i nakon izveštaja inspekcije preduzeće sve zakonom propisane mere - rečeno je Kuriru u Ministarstvu prosvete.

Podsetimo, Marijana Kajtazi, supruga dr Branka Kajtazija izjavila je da zaposleni u OŠ "Branislav Nušić" nisu reagovali u skladu sa školskim protokolom. Ispred ove osnovne škole bio je prvi incident sa njihovim drugorođenim sinom, koji je učenik sedmog razreda ove osmoletke, kada su ga napala trojica dečaka. Nakon toga desio se i drugi incident, kada su su dvojica maloletnika metalnim štanglama prebili doktora Kajtazija i dvojica njegovih najstarijih sinova.

Branko Kajtazi
foto: Kurir/Privatna arhiva

Sva trojica su završila u Urgentnom centru u ponedeljak veče, a dr Kajtazi je juče opet morao da ide u UC jer je imao krizu svesti usled potresa mozga koji je zadobio kada su maloletnici tukli. Dr Kajtazi je i zadržan na ležanju u Urgentnom.

Branko Kajtazi
foto: Kurir/Privatna arhiva

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, podsećamo, reagovao nakon pisanja Kurir i saopštio da svi koji su počinili ovo nedelo moraju odgovarati.

Bonus video: Tuča u Južnom bulevaru

00:23

Tuča u Južnom bulevaru

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.