BUCA OTKRIO DETALJE O KRISTIJANU GOLUBOVIĆU KOJE NIKO NIJE ZNAO: Rekao ko ga je odvalio od BATINA! Ovo NISTE ČULI!
Ljubomir Manojlović, Foto: Print Screen Youtube

devedesete

BUCA OTKRIO DETALJE O KRISTIJANU GOLUBOVIĆU KOJE NIKO NIJE ZNAO: Rekao ko ga je odvalio od BATINA! Ovo NISTE ČULI!

Buca Džambas je ispričao i da je zbog Kristijana morao da ulazi u mnoge tuče jer je Golubović, kako kaže, pravio dosta problema

Objavljeno:

Ljubomir Manojlović, poznat pod nadimkom Buca Džambas, u jednom intervjuu ispričao je mnoge detalje o Kristijanu Goluboviću koji nisu poznati široj javnosti.

I sam Manojlović je bio "dečko sa ulice" i prisustvovao mnogim događajima iz podzemlja. Jednom prilikom je ispričao i kako je Kristijan dobio ožiljke po stomaku koje je često pokazivao javno.

- To ga je isekao njegov kum, a moj dobar prijatelj, Dragan Drljača. Kristijan je hteo da bude kao neki ratnik, neki Sandokan. I onda je poželeo da bude isečen pa je tražio od Drljače da ga iseče. Molio ga je da to uradi. Rekao mu je da je pi*ka ako to ne uradi. Ovome dosadi, uzme žilet i iseče ga, i Kristijanu ispadnu creva. Tako je on te ožiljke dobio - ispričao je Manojlović.

buca džambas
foto: Printscreen

No, to nije sve što je Buca otkrio o Goluboviću.

Kristijan je batine dobio i od Bucinog rođenog brata, koji je bio nekada svetski prvak u boksu, priče su sa ulice, a imao je sukob i sa Osmanom Karićem.

- Kad se Kristijan zakačio sa Osmanom Karićem on je nas zvao da krenemo na Osmana, ali mi nismo hteli. Osman je naš drug iz detinjstva. Osman je ispravan momak, on nikoga nije dirao. A tu su i kompleksi. Jer Osman je lepši od njega, jure ga devojke, hrabar, zna da se bije. Onda se Kristijan odvojio od nas. I da bi se dokazao, nabildovao se i došao da se bije sa mojim bratom. E tu jadnik doživeo debakl, ispričao je Manojlović.

Buca Džambas je ispričao i da je zbog Kristijana morao da ulazi u mnoge tuče jer je Golubović, kako kaže, pravio dosta problema.

"Kristijan ode tako u SKC, povede još 2-3 momka. Ljudi sede na klupici, on priđe, obori klupu, vadi sekiru. Jednom je naišao na jednog jakog momka sa Dorćola. Kad je ovaj hteo da mu da po gu*ici on me odmah zvao telefonom – brate dođi, frka je. Dođem ja i ispostavi se da znam tog dečka. Pitam ga šta se desilo, i on mi kaže kako je sedeo sa devojkom kada je naišao Kristijan, digao klupu i počeo nešto da mlatara. Rekao sam mu da ga pusti jer je budala. Posle sam Kristijanu rekao da se smiri. Nisam hteo da se bijem sa svakim zbog njega, taj momak i ja smo i dan danas dobri prijatelji. Ali sam dosta tuča imao zbog Kristijana jer je mnogo problema pravio", ispričao je on.

Bonus video: IMAO SAM PROBLEM SA MAFIJAŠIMA ZBOG PEVAČICE! Šašić otvoreno o odnosu sa ŽESTOKIM MOMCIMA, SPOMENUO I ZEMUNSKI KLAN

01:48

IMAO SAM PROBLEM SA MAFIJAŠIMA ZBOG PEVAČICE! Šašić otvoreno o odnosu sa ŽESTOKIM MOMCIMA, SPOMENUO I ZEMUNSKI KLAN

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.