"NJEGOVOJ MAJCI JE SVE TEŽE, LOŠE JE": Potraga za nestalim IVICOM traje 12 dana, a otac kaže da OVO OTEŽAVA
Nestao Ivica Golubović, Foto: Printscreen/Facebook/TV FORUM, rina, Nemanja Nikolić

POTRAGA ZA MLADIĆEM

"NJEGOVOJ MAJCI JE SVE TEŽE, LOŠE JE": Potraga za nestalim IVICOM traje 12 dana, a otac kaže da OVO OTEŽAVA

Ivica Golubović nestao je 3. decembra kada je izašao iz kuće

Objavljeno:

Za Ivicom Golubovićem (39) iz Prijepolja traga se od 3. decembra kada je izašao iz porodičnog doma, a njegova porodica moli sve ljude dobre volje da im pomognu u potrazi.

Pa da podsetimo, Ivica Golubović nestao je 3. decembra oko 23 sata kada je izašao iz kuće. Kako smo već izveštavali, Ivica je sedeo za kompjuterom u svojoj sobi kada su roditelji otišli da spavaju. Međutim, kako sutradan nije ustao do 12 sati, njegova majka je primetila da nije u sobi, a otac ga je zvao na oba telefona, ali su oni bili pored kompjutera. Od tada traje njihova aktivna potraga zajedno sa pripadnicima MUP u Prijepolju, dobrovoljcima, komšijama, gde pretražuju svaki pedalj u okolini njihove kuće, ali i reku Lim.

- Teško nam je, jer nema našeg Ivice... Šta me je snašlo pod stare dane. Danas je u potrazi učestvovalo oko 50 ribolovaca i lovaca koji pretražuju teren, ali nažalost nemamo nijedan trag za koji bismo se uhvatili - navodi otac nestalog, Milojica Golubović za Kurir i dodaje:

- Veliki problem je i to što mi ne znamo koja je početna tačka pretrage, nemamo nekoga ko ga je video tu i tu, pa da krenemo odatle. Mi smo ovako krenuli u potragu u priobalje Lima i okolinu kuće jer je odatle izašao, ali nažalost mi nemamo početnu taču. Možda tražimo na sasvim pogrešnom mestu...

Kako je dalje naveo naš sagovornik, njegova supruga, a majka nestalog je veoma loše nakon vesti da joj nema Ivice.

1 / 4 Foto: RINA

- Mojoj ženi je jako teško zbog celokupne situacije. Verujte mi, nekad nemam snagu ni da uđem u kuću, jer me odmah sa vrata pita "da li sam joj našao sina", šta da joj kažem. Ona je i pre njegovog nestanka bila narušenog zdravlja, a sada je njeno stanje gore - kaže zabrinuti Milojica koji dodaje da je svakodnevno na vezi sa ćerkom koja se takođe, nada da će Ivica doći kući živ i zdrav.

Milojica Golubović navodi da telefoni koje koristi njegov sin Ivica nisu veštačeni jer policija u Čačku nije uspela da ih dešifruje, pa će biti poslati za Beograd.

- Telefoni još uvek nisu dešifrovani, a to bi nam sigurno nešto otkrilo i dalo neki trag u pronalasku mog Ivice - kaže Milojica.

Naime, kako smo ranije pisali, Ivica Golubović je po rečima njegovog oca kritičnog dana sedeo u svojoj sobi gde je bio za kompjuterom. Iz za sada nepoznatog razloga Ivica je izašao iz porodičnog doma verovatno samo u dukserici i trenerci i od tada mu se gubi svaki trag. Vrata od kuće nije zaključao, a nije poneo ni telefone, kao ni lična dokumenta. Njegov nestanak prijavljen je sutradan, tačnije 4. decembra i od tada je potraga u toku, ali nažalost bez ikakvog traga i nagoveštaja šta mu se dogodilo.

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

(Espreso/Kurir/Branka Travica/Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.