POTRESNE REČI OCA POGINULE TRUDNICE IZ NEGOTINA: "Moja ćerka je trebalo da rodi devojčicu..."
Foto: Društvene mreže

TUGA

POTRESNE REČI OCA POGINULE TRUDNICE IZ NEGOTINA: "Moja ćerka je trebalo da rodi devojčicu..."

Automobil je bio toliko smrskan da su vatrogasci morali da seku lim kako bi ovo dvoje mladih izvukli iz auta

Objavljeno:

U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u negotinskom selu Kobišnica, poginuli su A. R. (17) koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, i njen nevenčani suprug S. S.,(19). Oko 21 sat sinoć njihov automobil sleteo je sa puta. Hitna pomoć je odmah stigla, kao i policija.Mlada trudnica je preminula na licu mesta, dok je S.S. podlegao povredama u bolnici uprkos teškoj borbi lekara da mu spasu život.

Automobil je bio toliko smrskan da su vatrogasci morali da seku lim kako bi ovo dvoje mladih izvukli iz auta. Najverovatniji uzrok nesreće je gubitak kontrole nad vozilom. Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju i toksikološki nalaz kako bi se bliže odredio uzrok nesreće.

"Moja ćerka i njen dečko su sinoć uzeli od nekoga auto i išli po selu, a onda su udarili u banderu. Moja A. je poginula na licu mesta, a S.S. je bio u komi. Odvezli su ga u Hitnu pomoći, ali mu nije bilo spasa", kaže za informer.rs neutešni Ž. R., otac poginule devojke.

Negotin
foto: Društvene mreže

Žika priča da je A. bila u sedmom mesecu trudnoće i da je trebalo da rodi devojčicu.

"Zaljubila se u njega. Nisam bio za tu vezu, bilo je tu svašta, ali ona nije htela da me sluša. Napustila je školu u drugom srednje i radila je kao konobarica. Nismo mogli da je sprečimo. Nije bila punoletna. Trebalo je 4. marta iduće godine da napuni 18 godina", priča Ž. koji sa suprugom čeka nalaz obdukcije za ćerku.

A. mu je, kaže, ćerka iz trećeg braka, a iz te veze ima i mlađu ćerku. Prema priči njihove rođake, A. i S.S. su išli zajedno u Osnovnu školu, i još tada su se zavoleli.

"Bili su nerazdvojni, družili se, a zvanično su počeli da se zabavljaju pre četiri godine. Radovali su se bebi neopisivo. A. je iz obližnjeg sela Bukovče. Do nedavno je radila u kafiću. Njih dvoje su juče bili kod njenih i vraćali su se kući", kaže rođaka.

S.S. život nije mazio. On je živeo u hraniteljskoj porodici u Kobišnici.

"Srećom, ljudi koji su mu bili hranitelji su divni. Oni imaju stan u Negotinu i sada žive tamo. Kuću u Kobišnici ostavili su S.S. i on je sa A. u njoj živeo. Ogromna, neopisiva tuga. Voleli su se i slagali kao niko u selu. S.S. je radio gde god bi našao posao, sekao drva, pomagao u poljskim radovima, svuda je išao gde god bi mogao da zaradi koji dinar. Bio je zaista vredan, a ljubav i očekivanje bebe su ga još više podsticali da ide u nadnice", kaže rođaka.

Po njenim rečima, selo je zavijeno u crno. A. je bila lepa, kaže rođaka, kao anđeo a tako se i ponašala. Svi su u šoku, neverici, neopisivoj tuzi za izgubljenim mladim životima i još nerođenom bebom.

Bonus video: TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

(Espreso/Informer/J.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.